Povezane vesti
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju: Više od 500.000 napustilo zemlju
Pravda 01.03.2022
Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović kaže da su prve izbeglice iz Ukrajine već počele da dolaze u Srbiju, za sada, uglavnom kod svoje rodbine i prijatelja. "Kontaktiraju nas i mi ih upućujemo na Graničnu policiju da ih… »
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju, niko još nije tražio pomoć
Moj Novi Sad 01.03.2022
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle su u Srbiju, a neki od njih su kontaktirali Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila. Direktor ove nevladine organizacije Radoš Đurović je rekao da je za sada reč o ljudima koji dolaze kod rodbine i prijatelja ili su… »
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju! Neki su samo u prolazi, drugi se smeštaju kod prijatelja
Kurir 01.03.2022
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle su u Srbiju. Deo njih je u subotu kontaktirao sa Centrom za zaštitu i pomoć tražiocima azila, a pozivi su nastavljeni do danas. Ovo je za Kurir potvrdio Radoš Đurović, direktor ove nevladine organizacije. n je rekao i da… »
Evropa očekuje milione: Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju, evo od čega će zavisiti koliko će ih u budućnosti tek doći…
Blic 01.03.2022
Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović kaže da su prve izbeglice iz Ukrajine već počele da dolaze u Srbiju, za sada, uglavnom kod svoje rodbine i prijatelja. "Kontaktiraju nas i mi ih upućujemo na Graničnu policiju da ih… »
Vesti dana »

UŽIVO Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Beta pre 48 minutajoš 1 povezana

MUP posle incidenata na Zvezdinoj utakmici: Red na stadionima je odgovornost organizatora
Danas pre 3 minutajoš 6 povezanih

Mup se oglasio o tuči sa delijama ispred marakane: U napadu povređeno više policajaca
Kurir pre 38 minutajoš 3 povezane