Povezane vesti
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju: Više od 500.000 napustilo zemlju
Pravda 01.03.2022
Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović kaže da su prve izbeglice iz Ukrajine već počele da dolaze u Srbiju, za sada, uglavnom kod svoje rodbine i prijatelja. "Kontaktiraju nas i mi ih upućujemo na Graničnu policiju da ih… »
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju, niko još nije tražio pomoć
Moj Novi Sad 01.03.2022
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle su u Srbiju, a neki od njih su kontaktirali Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila. Direktor ove nevladine organizacije Radoš Đurović je rekao da je za sada reč o ljudima koji dolaze kod rodbine i prijatelja ili su… »
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju! Neki su samo u prolazi, drugi se smeštaju kod prijatelja
Kurir 01.03.2022
Prve izbeglice iz Ukrajine stigle su u Srbiju. Deo njih je u subotu kontaktirao sa Centrom za zaštitu i pomoć tražiocima azila, a pozivi su nastavljeni do danas. Ovo je za Kurir potvrdio Radoš Đurović, direktor ove nevladine organizacije. n je rekao i da… »
Evropa očekuje milione: Prve izbeglice iz Ukrajine stigle u Srbiju, evo od čega će zavisiti koliko će ih u budućnosti tek doći…
Blic 01.03.2022
Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović kaže da su prve izbeglice iz Ukrajine već počele da dolaze u Srbiju, za sada, uglavnom kod svoje rodbine i prijatelja. "Kontaktiraju nas i mi ih upućujemo na Graničnu policiju da ih… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 24 minutajoš 17 povezanih
Čubrilo upozorio na pakleni početak avgusta: Posle pljuskova stiže udar od 38 stepeni
Mondo pre 54 minutajoš 16 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 34 minutajoš 13 povezanih
Letnji Aranđelovdan – običaji, verovanja i zašto se veruje da je danas pravi dan za nove početke
Naissus info pre 1 satjoš 10 povezanih
Požari u okolini Madrida i Avile zahvatili 45.000 hektara, gotovo 89.000 ljudi evakuisano
Euronews pre 4 minutajoš 8 povezanih