Повезане вести
Курир на граници Украјине и Румуније! Око 5.000 избеглица прешло границу: Жене и деца у сузама камера забележила потресне сцене…
Курир 02.03.2022
Репортер Курир телевизије Душан Илић укључио се у "Централни дневник" где је изјавио да је ситуација на граници Румуније и Украјине веома потресна. - У овом тренутку је нешто мањи број избеглица на граници. Међутим, данас није… »
УН: Готово 836.000 избеглица из Украјине
Нови магазин 02.03.2022
Високи комесаријат УН за избеглице (УНХЦР) саопштио је данас да је готово 836.000 људи побегло из Украјине од почетка руске инвазије на ту земље, започете 24. фебруара. За један дан је побегло око 160.000 људи, изјавио је… »
Франческа Бонели за Еуроневс Србија: "Украјину напустило 660.000 људи, мањи број долази и у Србију"
Еуроневс 02.03.2022
Представница УНХЦР Франческа Бонели рекла је за Еуроневс Србија да се број избеглица из Украјине повећава сваког тренутка и да је њих 660.000 већ напустило земљу. Они су, како додаје, углавном отишли у Пољску, али су се други… »
УНХЦР: Преко четири милиона украјинских избеглица би могло да затражи помоћ у суседним земљама
Данас 01.03.2022
Готово 680.000 људи је побегло из Украјине од када је почела руска војна инвазија 24. фебруара, рекао је високи комесар Уједињених нација за избеглице (УНХЦР) УНХЦР Филипо Гранди, упозоривши да “бројеви убрзано расту”. Према… »
Украјина и Русија: „Жене и деца су се нашли у хаосу рата“ – избеглице масовно пристижу у Пољску
Данас 01.03.2022
„Ми нисмо изазвали овај рат… али Украјина је остала препуштена себи, а Украјина је јака. „Надам се да ћемо ми изаћи као победници“, каже ми Роман, огрнут украјинском заставом – као и многи други овде – док чека на пољској страни… »
Вести дана »

Радарски снимак показује тачне време када ће невреме погодити Србију: Сутра за 10 степени хладније, а ево како ће бити до краја септембра
Нова пре 48 минутајош 20 повезаних

Гори Газа, идф удара гвозденом песницом! Огласио се израелски министар одбране
Ало пре 1 сатјош 13 повезаних

АМСС упозорава возаче на маглу која може у јутарњим часовима да отежава вожњу
РТВ пре 2 сатајош 8 повезаних

Град Газа бомбардован после посете шефа америчке дипломатије Јерусалиму
Бета пре 2 сатајош 6 повезаних