Повезане вести
"Чула сам туп ударац и видела дете како лети": Детаљи тешке несреће у Булевару краља Александра, пролазнице потрчале у помоћ…
Блиц 02.03.2022
Чула сам туп ударац и видела дете како лети! У исто време је и семафор пао. Овако за "Блиц" детаље тешке саобраћајне несреће која се догодила око 8 сати јутрос у Булевару краља Александра када је возач "голфом" ударио… »
Нешто је јако пукло, а дечак је лежао на асфалту: Очевици описали несрећу у Булевару краља Александра (фото)
Курир 02.03.2022
У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос на раскрсници Булевара Краља Александра и Батутове улице у Београду повређено је дете (9), када је на њега налетео аутомобил док је прелазио пешачки прелаз. Наиме, до удеса је… »
„Чула сам ударац, видела како лети“: Очевици несреће у којој је покошен дечак
Нова 02.03.2022
"Чула сам туп ударац и видела дете како лети! У исто време је и семафор пао", прича очевидац тешке саобраћајне несреће која се догодила око 8.00 сати јутрос у Булевару краља Александра када је возач "голфом" ударио… »
Саобраћајна незгода у Београду, аутомобил на Булевару ударио дете (9)
Еуроневс 02.03.2022
Јутрос око осам часова на Звездари у Булевару краља Александра аутомобил марке "голф" ударио је дете старо девет година, потврђено је за Еуроневс Србија из Хитне помоћи. Како су рекли, дечаку је одмах указана сва неопходна помоћ… »
Тешка несрећа у Београду, повређено дете (9)! Возач га покосио, па се закуцао у семафор
Мондо 02.03.2022
"Голф" је ударио дете од девет година а потом се закуцао у семафор. "Голф" је ударио дете од девет година а потом се закуцао у семафор. Домаћи медији јављају да се око осам сати догодила тешка несрећа у Булевару краља… »
Удес на Звездари: Аутомобил ударио дете (9), па се закуцао у семафор
Нова 02.03.2022
Око осам часова на Звездари у Булевару краља Александра, возило "голф" ударило је дете старо девет година, а након тога у семафор. Дечак се превози Универзитетску дечју клинику у Тиршовој, преносе Новости. БОНУС ВИДЕО: Ланчани… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 1 сатјош 33 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана