Повезане вести

Кренуо је на мене, почупао ме је и повукао, па наставио да ме јури! Далила после агоније открила позадину сукоба са Царем…

Кренуо је на мене, почупао ме је и повукао, па наставио да ме јури! Далила после агоније открила позадину сукоба са Царем…

Курир 02.03.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар жестоко су се сукобили, а она је сада Лазру Чолићу Золи открила шта се дешавало. - Далила шта се десило то синоћ ? - упитао је Зола. - Били смо у казину, он је изгубио све паре, па ми је он тражио… »
Цар насрнуо на далилу: Сакрила паре од њега, Филипу пао мрак на очи, обезбеђење га држало: "Болеснику један!"

Цар насрнуо на далилу: Сакрила паре од њега, Филипу пао мрак на очи, обезбеђење га држало: "Болеснику један!"

Блиц 02.03.2022
Филип Цар се синоћ током журке у "Задрузи 5" изнервирао јер је изгубио на рулету, а додатно је полудео кад га је Далила Драгојевић слагала да немају више пара за коцкање, те је дошло до жестоког хаоса. - Нећеш да коцкаш, идеш да… »
Незапамћени хаос! Филип насрнуо на далилу! Чупао је, тресао и вређао, па подивљао - ломио све пред собом! (видео)

Незапамћени хаос! Филип насрнуо на далилу! Чупао је, тресао и вређао, па подивљао - ломио све пред собом! (видео)

Мондо 02.03.2022
Филип Цар изнервирао се што је изгубио новац на рулету па је ушао у жестоку свађу са девојком Далилом Драгојевић. Филип Цар изнервирао се што је изгубио новац на рулету па је ушао у жестоку свађу са девојком Далилом Драгојевић… »

Вести дана »