Повезане вести

Одложено суђење Дијани Хркаловић за 7. април: Бивша државна секретарка МУП-а у понедељак остала без адвоката

Одложено суђење Дијани Хркаловић за 7. април: Бивша државна секретарка МУП-а у понедељак остала без адвоката

Телеграф 02.03.2022
За њене саоптуженике, бившег начелника одељења за специјалне истражне методе Дејана Миленковића тужилац је тражио годину дана затвора, а за бившег начелника Полицијске управе Нови Сад Милорада Шушњића две године затвора… »
Ђука не брани, него ућуткује

Ђука не брани, него ућуткује

Нова 02.03.2022
Долазак посланика и члана Српске напредне странке Владимира Ђукановића на место новог адвоката бивше државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић, којој ће се судити због трговине утицајем, није никакво… »
Звицеру адвокати отказали пуномоћје: Вођи кавачког клана одложено суђење у Новом Саду, а ево ко ће га сада бранити!

Звицеру адвокати отказали пуномоћје: Вођи кавачког клана одложено суђење у Новом Саду, а ево ко ће га сада бранити!

Курир 02.03.2022
Радоју Звицеру, наводном вођи "кавачког клана" данашње суђење у Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег суда у Новом Саду, одложено је јер су му досадашњи браниоци недавно отказали пуномоћје, те му је јуче додељен… »
Одложен почетак суђења Дијани Хркаловић

Одложен почетак суђења Дијани Хркаловић

Данас 02.03.2022
Као што је било и очекивано, почетак судског поступка против бивше државне секретарке МУП-а одложен је данас. Како је образложила председница судског већа Посебног одељења Вишег суда у Београду Слађана Марковић претрес је… »
Случај Хркаловић: Одложено рочиште, Ђукановић тражио да се упозна са случајем

Случај Хркаловић: Одложено рочиште, Ђукановић тражио да се упозна са случајем

Н1 Инфо 02.03.2022
Пред Вишим судом у Београду требало је да почне суђење некадашњој државној секретарки у Министарству унутрашњих послова Дијани Хркаловић, али је рочиште одложено, јер је њен нови бранилац Владимир Ђукановић тражио да се… »
Дијани Хркаловић одложено суђење на Ђукин захтев

Дијани Хркаловић одложено суђење на Ђукин захтев

Нова 02.03.2022
Функционер Српске напредне странке и нови адвокат Дијане Хркаловић, Владимир Ђукановић, тражио је да се суђење Хркаловићевој, и бившим полицијским функционерима Милораду Шушњићу и Дејану Миленковићу, одложи како би се упознао… »
Суђење бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић одложено за 7. април

Суђење бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић одложено за 7. април

Еуроневс 02.03.2022
У Посебном одељењу Вишег Суда у Београду данас је одложен главни претрес против бивше државне секретарке у Министарству унутрашњих послова Дијане Хркаловић и још два фукнционера полиције, по оптужном предлогу за кривично дело… »
Одложен главни претрес на суђењу Дијани Хркаловић

Одложен главни претрес на суђењу Дијани Хркаловић

РТС 02.03.2022
Почетак суђења бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић отпуженој да је у више случајева утицала на колеге да ометају истраге одложено је за 7. април. Рочиште је одложено, јер је, како је саопштио судија, њен нови… »
Ђукановић: Дијана Хркаловић је свесна за шта је оптужују

Ђукановић: Дијана Хркаловић је свесна за шта је оптужују

РТС 02.03.2022
Нови бранилац бивше државне секретарке МУП-а Дијане Хркаловић, адвокат Владимир Ђукановић каже за "Тањуг" да је од суда тражио да се одложи почетак суђења његовој брањеници, заказан за 2. март у Специјалном суду, како би се… »
Ђукановић о заступању Дијане Хркаловић: Било ми је помало шокантно, али свакако да је за сваког адвоката то изазов

Ђукановић о заступању Дијане Хркаловић: Било ми је помало шокантно, али свакако да је за сваког адвоката то изазов

Данас 02.03.2022
Адвокат Владимир Ђукановић, којег је пре неколико дана ангажовала Дијана Хркаловић истиче да ће тражити одлагање главног претреса којим данас треба да почне суђење бившој државној секретарки МУП-а. – Нормално је да не могу… »
Неизвесан почетак суђења Дијани Хркаловић

Неизвесан почетак суђења Дијани Хркаловић

ИндексОнлине 02.03.2022
БЕОГРАД – У Специјалном суду у Београду за данас поподне заказан је почетак суђења бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, као и двојици полицајаца, али није изврсно да ће и почети, јер је она отказала пуномоћје… »
Ђукановић: Хркаловић тражила да је браним у Специјаном суду, био сам шокиран

Ђукановић: Хркаловић тражила да је браним у Специјаном суду, био сам шокиран

Нови магазин 02.03.2022
Адвокат Владимир Ђукановић изјавио је јутрос да је нови бранилац некадашње државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић на њен захтев и да тек треба да се упозна са предметом. "Дошао је њен брат прошле… »
Ђукановић: “Хркаловић тражила да је браним, био сам шокиран и прихватио”

Ђукановић: “Хркаловић тражила да је браним, био сам шокиран и прихватио”

Недељник 02.03.2022
Принтсцреен/ИоуТубе/Ново јутро (Бета) – Адвокат Владимир Ђукановић изјавио је јутрос да је нови бранилац некадашње државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић на њен захтев и да тек треба да се упозна… »
Ђукановић о Хркаловић: Људи моји, који би адвокат одбио такву врсту изазова

Ђукановић о Хркаловић: Људи моји, који би адвокат одбио такву врсту изазова

Н1 Инфо 02.03.2022
Адвокат Владимир Ђукановић изјавио је да је нови бранилац некадашње државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић на њен захтев и да тек треба да се упозна са предметом. „Дошао је њен брат прошле… »
Ђукановић: Хркаловић тражила да је браним, био сам шокиран

Ђукановић: Хркаловић тражила да је браним, био сам шокиран

Нова 02.03.2022
Адвокат Владимир Ђукановић изјавио је јутрос да је нови бранилац некадашње државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић на њен захтев и да тек треба да се упозна са предметом. „Дошао је њен брат прошле… »

Вести дана »