Povezane vesti
Raspisani predsednički izbori, Srbija glasa 3. aprila: Ko su kandidati do sada?
Glas Zapadne Srbije 02.03.2022
U Beogradu su danas, u podne, raspisani predsednički izbori, koji će biti održani 3. aprila kad i parlamentarni i lokalni. U skladu sa Ustavom i zakonom, izbore je raspisao predsednik Narodne skupštine, Ivica Dačić. Ovo su dvanaesti po redu predsednički… »
Dačić raspisao predsedničke izbore, građani će glasati 3. aprila
Glas Zaječara 02.03.2022
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je izbore za predsednika Republike, koji će se održati 3. aprila, zajedno sa vanrednim parlamentarnim i izborima za Skupštinu grada Beograda. „U skladu sa Ustavom Republike Srbije raspisao sam redovne… »
Dačić u podne raspisuje predsedničke izbore za 3. april
Zoom UE 02.03.2022
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisaće u podne izbore za predsednika Srbije za 3. april. Ivica Dačić će odluku o raspisivanju predsedničkih izbora potpisati u podne, u Parlamentu, objavljeno je na sajtu Skupštine Srbije. Izbori će biti održani, kako… »
Vesti dana »
Tužilac obavio uviđaj, naložio tehnički pregled tramvaja koji je udario u zgradu
Insajder pre 17 minutajoš 117 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 27 povezanih
Požega, Čačak, Lučani i Gornji Milanovac bez vode zbog kvara - pukla glavna cev na regionalnom vodosistemu "Rzav"
N1 Info pre 57 minutajoš 22 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 12 minutajoš 9 povezanih