Povezane vesti
Opozicionar iz Sečnja pušten na slobodu: U trenutku kad Vesić obećava 2.000 evra, ja sam u zatvoru
Radio 021 02.03.2022
Vukašin Baćina, nosilac opozicione liste u Sečnju, pušten je na slobodu, nakon što je uhapšen, 28. februara, navodno zbog kupovine glasova. U izjavi koju je danas, 2. marta, uputio medijima, Baćina navodi da nije mogao da zamisli da će protiv… »
Uhapšeni opozicionar iz Sečnja: „Šaljem im poruku – pobedićemo vas“
Nova 02.03.2022
Lider opozicije i nosilac opozicione liste u opštini Sečanj, Vukašin Baćina, koji je nakon proglašenja izborne liste uhapšen zbog navodne korupcije, sinoć je pušten na slobodu i protiv njega se ne vodi nikakav postupak. Ipak, njegova porodica i… »
Na slobodi uhapšeni lider opozicije iz Sečnja
Nova 02.03.2022
Lider opozicije i nosilac opozicione liste u opštini Sečanj, Vukašin Baćina, koji je nakon proglašenja izborne liste uhapšen, sinoć je pušten na slobodu i protiv njega se ne vodi nikakav postupak. Podsetimo, nakon proglašenja izborne liste „Za… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane