Povezane vesti
Gori vozilo na novom Beogradu: Pogledajte snimak buktinje na ulici (video)
Večernje novosti 02.03.2022
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad Na Instagram profilu "Moj Beograd" pojavio se snimak na kojem se vidi automobil na Bulevaru Zorana Đinđića koji gori kao buktinja. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)… »
Mercedes u plamenu, buknuo požar nasred ulice u novom Beogradu Auto se zapalio u vožnji u Bulevaru Zorana Đinđića (video)
Kurir 02.03.2022
BEOGRAD - Beogradski vatrogasci jutros su imali pune ruke posla u novobeogradskom Bulevaru Zorana Đinđića gde se, kako je navedeno na društvenim mrežama, u vožnji zapalio automobil marke mercedes. View this post on Instagram A post shared by 192.RS… »
Zna se čija je i odakle kuca koja je sedela u kabini kod vozača autobusa 71! Beli je ukraden ispred supermarketa u Vojvođanskoj…
Kurir 02.03.2022
BEOGRAD - Prelepi psić u odelcetu - koji je juče ukrao srca na hiljade Beograđana kad je na društvenim mrežama objavljena slika na kojoj se vidi kako se vozi u kabini vozača autobusa na liniji 71 dok ga jedna putnica drži za šapu - ukraden je ispred… »
Vesti dana »
Dodik: Zbog objava o Mladiću 55.000 krivičnih prijava protiv građana Republike Srpske
Beta pre 46 minutajoš 28 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene za otmicu petorice stranih državljana
Euronews pre 11 minutajoš 32 povezane
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Prvi dan škole, nova pravila za vozače: Ovih 7 grešaka ne smete da napravite kod škole
Dnevnik pre 2 satajoš 41 povezana
(Foto) Prevoznici u Srbiji i regionu prete blokadom terminala sa EU: "Naši vozači nisu migranti, ni teroristi"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 37 povezanih