Povezane vesti

Gori vozilo na novom Beogradu: Pogledajte snimak buktinje na ulici (video)

Gori vozilo na novom Beogradu: Pogledajte snimak buktinje na ulici (video)

Večernje novosti 02.03.2022
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad Na Instagram profilu "Moj Beograd" pojavio se snimak na kojem se vidi automobil na Bulevaru Zorana Đinđića koji gori kao buktinja. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)… »
Mercedes u plamenu, buknuo požar nasred ulice u novom Beogradu Auto se zapalio u vožnji u Bulevaru Zorana Đinđića (video)

Mercedes u plamenu, buknuo požar nasred ulice u novom Beogradu Auto se zapalio u vožnji u Bulevaru Zorana Đinđića (video)

Kurir 02.03.2022
BEOGRAD - Beogradski vatrogasci jutros su imali pune ruke posla u novobeogradskom Bulevaru Zorana Đinđića gde se, kako je navedeno na društvenim mrežama, u vožnji zapalio automobil marke mercedes. View this post on Instagram A post shared by 192.RS… »
Zna se čija je i odakle kuca koja je sedela u kabini kod vozača autobusa 71! Beli je ukraden ispred supermarketa u Vojvođanskoj…

Zna se čija je i odakle kuca koja je sedela u kabini kod vozača autobusa 71! Beli je ukraden ispred supermarketa u Vojvođanskoj…

Kurir 02.03.2022
BEOGRAD - Prelepi psić u odelcetu - koji je juče ukrao srca na hiljade Beograđana kad je na društvenim mrežama objavljena slika na kojoj se vidi kako se vozi u kabini vozača autobusa na liniji 71 dok ga jedna putnica drži za šapu - ukraden je ispred… »

Vesti dana »