Povezane vesti
Gori vozilo na novom Beogradu: Pogledajte snimak buktinje na ulici (video)
Večernje novosti 02.03.2022
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad Na Instagram profilu "Moj Beograd" pojavio se snimak na kojem se vidi automobil na Bulevaru Zorana Đinđića koji gori kao buktinja. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)… »
Mercedes u plamenu, buknuo požar nasred ulice u novom Beogradu Auto se zapalio u vožnji u Bulevaru Zorana Đinđića (video)
Kurir 02.03.2022
BEOGRAD - Beogradski vatrogasci jutros su imali pune ruke posla u novobeogradskom Bulevaru Zorana Đinđića gde se, kako je navedeno na društvenim mrežama, u vožnji zapalio automobil marke mercedes. View this post on Instagram A post shared by 192.RS… »
Zna se čija je i odakle kuca koja je sedela u kabini kod vozača autobusa 71! Beli je ukraden ispred supermarketa u Vojvođanskoj…
Kurir 02.03.2022
BEOGRAD - Prelepi psić u odelcetu - koji je juče ukrao srca na hiljade Beograđana kad je na društvenim mrežama objavljena slika na kojoj se vidi kako se vozi u kabini vozača autobusa na liniji 71 dok ga jedna putnica drži za šapu - ukraden je ispred… »
Vesti dana »

Uf, evo zašto je Novak tražio tajm-aut: Srpski as se mučio sa nezgodnom povredom! Uspešno završen Festival sportskog filma na Zlatiboru!
Hot sport pre 2 minutajoš 32 povezane

Ruskinja razbila Ukrajinku na US Openu, prekrstila se, na mreži se potom dogodilo nešto što nismo očekivali
Telegraf pre 36 minutajoš 38 povezanih

Dosta čudan meč, Moglo je i bolje – Đoković otkrio ključ trijumfa: Izborio sam se s nervima
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane

Od svežeg jutra do tropskog talasa: Srbija se priprema za rekordne temperature!
Glas juga pre 1 satjoš 16 povezanih

"Probila je ogradu na kući i pobegla glavom bez obzira": Raletove komšije o drami, otkrile zbog čega su se posvađali
Mondo pre 56 minutajoš 16 povezanih