Povezane vesti
Ukrajina pozvala majke zarobljenih ruskih vojnika da dođu po njih
Al Jazeera 02.03.2022
Za razliku od Putinovih fašista, mi ne vodimo rat protiv majki i njihove zarobljene djece, poručilo je ukrajinsko ministarstvo. Ukrajinska vojska pozvala je danas majke ruskih vojnika zarobljenih na ukrajinskoj teritoriji da dođu po njih, navodeći da… »
Danas 02.03.2022
Ukrajinska vojska pozvala je danas majke ruskih vojnika zarobljenih na ukrajinskoj teritoriji da dođu po njih, navodeći da su desetine vojnika zarobljeni od početka ruske invazije zemlje. „Doneta je odluka da se predaju zarobljeni ruski vojnici… »
N1 Info 02.03.2022
Ukrajinska vojska pozvala je majke ruskih vojnika, zarobljenih na ukrajinskoj teritoriji, da dođu po njih, navodeći da su desetine vojnika zarobljeni od početka ruske invazije zemlje. „Doneta je odluka da se predaju zarobljeni ruski vojnici svojim… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
RTS pre 30 minutajoš 22 povezane

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 35 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 12 povezanih

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
RTS pre 35 minutajoš 59 povezanih