Povezane vesti
Da li je odesa ključan grad za jug Ukrajine: Rusi imaju jak razlog da ga zauzmu, ne samo zbog rata! Video
Kurir 03.03.2022
Vest je potvrdio i sam gradonačelnik, ukrajinski grad Herson pao je u ruke ruskih agresora. Grad od oko 250.000 stanovnika, prvi te vrste. Glavni grad je simbol važan kako za branioce tako i za napadače. I zato je interes Ukrajine, Rusije i međunarodne… »
Ovo nije vojska supersile, ovo su zbunjena, uplašena deca: Kruži snimak uplakanog ruskog vojnika kako priča sa majkom video
Kurir 03.03.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski tvrdi da moral ruske vojske "konstantno propada" i da su ukrajinske snage do sada ubile 9000 uzurpatora. "Mi smo nacija koja je skršila planove neprijatelja u roku od nedelju dana. Planove koji su godinama… »
Zelenski: Mi smo narod koji je razbio neprijateljske planove u sedam dana (VIDEO)
Danas 03.03.2022
Mi smo narod koji je razbio neprijateljske planove u sedam dana, rekao je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski u video obraćanju. Ti planovi su pisani godinama – oni su zli, s mržnjom prema našoj zemlji, prema našem narodu, rekao je ukrajinski šef… »
Ruske trupe ušli u luku Herson
RTV 03.03.2022
KIJEV - Ruske trupe u četvrtak su se nalazile u centru ukrajinske luke Herson, nakon prethodno oprečnih tvrdnji o tome je li su ruske snage uspele da zauzmu taj strateški važan urbani centar kao prvi veći ukrajinski grad od početka sedmodnevne invazije… »
Zelenski: Potukli smo neprijatelja bez oružja, razbili im planove u sedam dana
N1 Info 03.03.2022
Mi smo narod koji je razbio neprijateljske planove u sedam dana, rekao je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski u video obraćanju. Ti planovi su pisani godinama – oni su zli, s mržnjom prema našoj zemlji, prema našem narodu, rekao je ukrajinski šef… »
Prvi veliki grad pod ruskom kontrolom
Dojče vele 03.03.2022
Ruske trupe zauzele su crnomorski grad Herson. Žestoke borbe vode se u Marijupolju, kao i u oblasti Harkova i Kijeva. Prema navodima UNHCR, već je milion ljudi izbeglo iz zemlje. Nema više dileme da su ruske trupe zauzele grad Herson na ušću Dnjepra u… »
Gradonačelnik Hersona priznao da je grad pao Otkrio detalje razgovora sa Rusima
Kurir 03.03.2022
Ruski vojnici su u Hersonu i silom su ušli u zgradu gradske uprave, rekao je gradonačelnik tog grada. U objavi na Fejsbuku, napisanoj u sredu oko 22 sata, gradonačelnik Hersona Igor Kolikajev rekao je: "U gradsku upravu danas su ušli naoružani gosti. Moj… »
Rusi osvojili prvi veliki grad od početka rata! Ukrajinci potvrdili: Herson su preuzele ruske trupe, uveden policijski čas!
Kurir 03.03.2022
Strateški važan grad Herson na jugu Ukrajine u sredu uveče pao je u ruke ruskih snaga, saopštili su u ukrajinski zvaničnici. To je prvi veliki ukrajinski grad koji je osvojen od početka rata. Gradonačelnik ukrajinskog grada Hersona Igor Koljhajev objavio… »
Rusi osvojili Herson: Prvi veliki ukrajinski grad pao od početaka invazije
Blic 02.03.2022
Strateški važan grad Herson na jugu Ukrajine pao je u ruke ruskih snaga, saopštili su ukrajinski zvaničnici. Tako je postao prvi veliki ukrajinski grad koji je "osvojen" od početka invazije na Rusiju. - Ovde nema ukrajinske vojske. Grad je osvojen -… »
Herson su preuzele ruske trupe: Gradonačelnik ukrajinskog grada objavio vest
Večernje novosti 02.03.2022
Foto Tanjug/AP U poruci putem Fejsbuka, gradonačelnik je rekao da su "naoružani stranci viđeni u gradskom veću danas", i da je rekao ruskim trupama da u tom gradu nema ukrajinskih Oružanih snaga, već samo civila i ljudi koji žele da žive tu. On je naveo… »
Vesti dana »
Ambasador u Švajcarskoj za RTS: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
RTS pre 33 minutajoš 29 povezanih
(Foto) "Mislili smo da je mali požar, kad smo stigli bio je rat!" Mnoge žrtve su mladi, tela je teško identifikovati: Dana nakon tragedije Švajcarska zavijena u crno
Blic pre 8 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane