Повезане вести

Да ли је одеса кључан град за југ Украјине: Руси имају јак разлог да га заузму, не само због рата! Видео

Да ли је одеса кључан град за југ Украјине: Руси имају јак разлог да га заузму, не само због рата! Видео

Курир 03.03.2022
Вест је потврдио и сам градоначелник, украјински град Херсон пао је у руке руских агресора. Град од око 250.000 становника, први те врсте. Главни град је симбол важан како за браниоце тако и за нападаче. И зато је интерес… »
Ово није војска суперсиле, ово су збуњена, уплашена деца: Кружи снимак уплаканог руског војника како прича са мајком видео

Ово није војска суперсиле, ово су збуњена, уплашена деца: Кружи снимак уплаканог руског војника како прича са мајком видео

Курир 03.03.2022
Украјински председник Володимир Зеленски тврди да морал руске војске "константно пропада" и да су украјинске снаге до сада убиле 9000 узурпатора. "Ми смо нација која је скршила планове непријатеља у року од недељу дана. Планове… »
Зеленски: Ми смо народ који је разбио непријатељске планове у седам дана (ВИДЕО)

Зеленски: Ми смо народ који је разбио непријатељске планове у седам дана (ВИДЕО)

Данас 03.03.2022
Ми смо народ који је разбио непријатељске планове у седам дана, рекао је председник Украјине Володимир Зеленски у видео обраћању. Ти планови су писани годинама – они су зли, с мржњом према нашој земљи, према нашем народу… »
Руске трупе ушли у луку Херсон

Руске трупе ушли у луку Херсон

РТВ 03.03.2022
КИЈЕВ - Руске трупе у четвртак су се налазиле у центру украјинске луке Херсон, након претходно опречних тврдњи о томе је ли су руске снаге успеле да заузму тај стратешки важан урбани центар као први већи украјински град од… »
Зеленски: Потукли смо непријатеља без оружја, разбили им планове у седам дана

Зеленски: Потукли смо непријатеља без оружја, разбили им планове у седам дана

Н1 Инфо 03.03.2022
Ми смо народ који је разбио непријатељске планове у седам дана, рекао је председник Украјине Володимир Зеленски у видео обраћању. Ти планови су писани годинама – они су зли, с мржњом према нашој земљи, према нашем народу… »
Први велики град под руском контролом

Први велики град под руском контролом

Дојче веле 03.03.2022
Руске трупе заузеле су црноморски град Херсон. Жестоке борбе воде се у Маријупољу, као и у области Харкова и Кијева. Према наводима УНХЦР, већ је милион људи избегло из земље. Нема више дилеме да су руске трупе заузеле град… »
Градоначелник Херсона признао да је град пао Открио детаље разговора са Русима

Градоначелник Херсона признао да је град пао Открио детаље разговора са Русима

Курир 03.03.2022
Руски војници су у Херсону и силом су ушли у зграду градске управе, рекао је градоначелник тог града. У објави на Фејсбуку, написаној у среду око 22 сата, градоначелник Херсона Игор Коликајев рекао је: "У градску управу данас су… »
Руси освојили први велики град од почетка рата! Украјинци потврдили: Херсон су преузеле руске трупе, уведен полицијски час!

Руси освојили први велики град од почетка рата! Украјинци потврдили: Херсон су преузеле руске трупе, уведен полицијски час!

Курир 03.03.2022
Стратешки важан град Херсон на југу Украјине у среду увече пао је у руке руских снага, саопштили су у украјински званичници. То је први велики украјински град који је освојен од почетка рата. Градоначелник украјинског града… »
Руси освојили Херсон: Први велики украјински град пао од почетака инвазије

Руси освојили Херсон: Први велики украјински град пао од почетака инвазије

Блиц 02.03.2022
Стратешки важан град Херсон на југу Украјине пао је у руке руских снага, саопштили су украјински званичници. Тако је постао први велики украјински град који је "освојен" од почетка инвазије на Русију. - Овде нема украјинске… »
Херсон су преузеле руске трупе: Градоначелник украјинског града објавио вест

Херсон су преузеле руске трупе: Градоначелник украјинског града објавио вест

Вечерње новости 02.03.2022
Фото Тањуг/АП У поруци путем Фејсбука, градоначелник је рекао да су "наоружани странци виђени у градском већу данас", и да је рекао руским трупама да у том граду нема украјинских Оружаних снага, већ само цивила и људи који желе… »

Вести дана »