Povezane vesti
Sigurni smo da je planirala Sinišino ubistvo i da je imala pomagača: Komšije uverene da je neko pomogao Jasmini da ubije…
Kurir 03.03.2022
Ona nije mogla sama da ga ubije. Navodno ga je na spavanju izbola 14 puta, a onda umotavala u foliju i pokrila ćebetom. Polivala ga je omekšivačem i sredstvom za kupatilo, kažu da kad su ga našli od tela nije ostalo ni 30 kila, ovo su ispričale… »
Zaklala muža jer je mislila da deca njega više vole? Otkriven motiv svirepog zločina u Lazarevcu
Kurir 03.03.2022
Jasmina S. (44) iz Lazarevca ubila je supruga Sinišu (42) jer je bila ljubomorna što on ima bolji odnos s decom od nje, a kako je navela i u oproštajnom pismu, smatrala je da njega više vole! Podsetimo, Jasmina S. ubila je muža s nekoliko uboda… »
Jasminu u bolnici čuva policija: Muža zaklala, pa umotala u foliju i ćebad, roditelji sumnjaju da je bio mrtav mesec dana
Kurir 03.03.2022
Jasminu S. (44) osumnjičenu da je nožem ubila supruga Sinišu (42), u Urgentnom centru čuva policija. Da podsetimo, Jasmina S. ubila je muža u stanu u Lazarevcu, umotala ga u foliju i ćebad, pa zalivala omekšivačima kako bi uklonila miris truljenja… »
Crna Jasmina ga ubila, pa po kući kačila mirišljave jelkice za auto: Danas sahrana Siniše čije je telo žena krila u…
Kurir 03.03.2022
Siniša S., kog je na brutalan način ubila supruga Jasmina pa telo držala u krevetu i zalivala omekšivačem, biće sahranjen danas u 13.00 sati na groblju u Lazarevcu. Podsetimo, Sinišu je Jasmina, navodno, ubila na spavanju pa je telo umotala u… »
„Telo umotala u celofan, natapala deterdžentom“: Jeziva ispovest Lazarevčanina
Nova 03.03.2022
"Morao sam da idem da prepoznam mrtvog sina, a ubila ga žena koja mi je rodila unučiće", priča Milanko Stjepanović, otac Siniše Stjepanovića iz Lazarevca, čije je telo pronađeno u fazi raspadanja u dnevnoj sobi stana u kom je živeo sa svoje… »
"To ni hitlerova žena ne bi uradila": Sinišin otac o brutalnom ubistvu sina: "Umotala mu je telo u celofan, pokrila sa sedam…
Blic 03.03.2022
Morao sam da idem da prepoznam mrtvog sina, a ubila ga žena koja mi je rodila unučiće. Ovim rečima je bolnu ispovest za "Blic" započeo Milanko Stjepanović, otac Siniše Stjepanovića iz Lazarevca, čije je telo pronađeno u fazi raspadanja u dnevnoj… »
Mališani više od 10 dana živeli sa mrtvim ocem u stanu: Otkriveno gde su sada deca crne udovice iz Lazarevca
Kurir 03.03.2022
Kako Kurir saznaje, troje maloletne dece Jasmine S. (44) iz Lazarevca koja je osumnjičena da je ubila supruga Sinišu S. (42), a potom ga držala deset dana u stanu, zbrinuti su u jednoj hraniteljskoj porodici u okolini Lazarevca. Podsetimo, Jasmina S… »
„Hoćeš da kažem šta je? Još jedan leš“: Žena mrtvog muža u stanu držala danima
Nova 03.03.2022
"Videla sam kroz pozor Hitnu, prepoznala sam Jasminu na nosilima, sišla sam, ali nisam ni mogla da pretpostavim da u stanu već danima leži Siniša mrtav..." Ovim rečima je za „Blic“ opisala scene užasa u Ulici Dula Karaklajića 31 u Lazarevcu… »
Roditelji ubijenog Siniše iz lazarevca: Jasmina njegov leš krila ispod 7 ćebadi, bio je skoro sasušen! Otkrili sve jezive…
Kurir 03.03.2022
Desanka i Milanko S, roditelji Siniše S. (42), kog je supruga Jasmina (42) nožem ubila u stanu u Lazarevcu, očajni su nakon ovog stravičnog zločina. - Snaja nam je ubila sina, a mi još ne znamo zašto. Njih dvoje su imali skladan brak, imali su… »
"Hoćeš da ti kažem šta je ispod ćebeta? Još jedan leš" Komšije o Jasmini koja je ubila muža, a potom sebi prerezala…
Blic 02.03.2022
Videla sam kroz pozor Hitnu, prepoznala sam Jasminu na nosilima, sišla sam, ali nisam ni mogla da pretpostavim da u stanu već danima leži Siniša mrtav. Ovim rečima je za "Blic" opisala scene užasa u ulici Dula Karaklajića 31 u Lazarevcu, gde je… »
Vesti dana »
BLOG „Svi kao jedan“: Održani protesti širom Srbije, za nedelju najavljene nove blokade, podrška studentima i od dijaspore
N1 Info pre 28 minutajoš 43 povezane
Jak vetar širom Srbije, oglasio se RHMZ: Poznato kakvo nas vreme očekuje u narednim danima
Mondo pre 7 satijoš 20 povezanih
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 2 satajoš 33 povezane