Повезане вести
Сигурни смо да је планирала Синишино убиство и да је имала помагача: Комшије уверене да је неко помогао Јасмини да убије мужа!…
Курир 03.03.2022
Она није могла сама да га убије. Наводно га је на спавању избола 14 пута, а онда умотавала у фолију и покрила ћебетом. Поливала га је омекшивачем и средством за купатило, кажу да кад су га нашли од тела није остало ни 30 кила… »
Заклала мужа јер је мислила да деца њега више воле? Откривен мотив свирепог злочина у Лазаревцу
Курир 03.03.2022
Јасмина С. (44) из Лазаревца убила је супруга Синишу (42) јер је била љубоморна што он има бољи однос с децом од ње, а како је навела и у опроштајном писму, сматрала је да њега више воле! Подсетимо, Јасмина С. убила је мужа с… »
Јасмину у болници чува полиција: Мужа заклала, па умотала у фолију и ћебад, родитељи сумњају да је био мртав месец дана
Курир 03.03.2022
Јасмину С. (44) осумњичену да је ножем убила супруга Синишу (42), у Ургентном центру чува полиција. Да подсетимо, Јасмина С. убила је мужа у стану у Лазаревцу, умотала га у фолију и ћебад, па заливала омекшивачима како би… »
„Тело умотала у целофан, натапала детерџентом“: Језива исповест Лазаревчанина
Нова 03.03.2022
"Морао сам да идем да препознам мртвог сина, а убила га жена која ми је родила унучиће", прича Миланко Стјепановић, отац Синише Стјепановића из Лазаревца, чије је тело пронађено у фази распадања у дневној соби стана у ком је… »
Црна Јасмина га убила, па по кући качила миришљаве јелкице за ауто: Данас сахрана Синише чије је тело жена крила у кревету…
Курир 03.03.2022
Синиша С., ког је на бруталан начин убила супруга Јасмина па тело држала у кревету и заливала омекшивачем, биће сахрањен данас у 13.00 сати на гробљу у Лазаревцу. Подсетимо, Синишу је Јасмина, наводно, убила на спавању па је… »
Малишани више од 10 дана живели са мртвим оцем у стану: Откривено где су сада деца црне удовице из Лазаревца
Курир 03.03.2022
Како Курир сазнаје, троје малолетне деце Јасмине С. (44) из Лазаревца која је осумњичена да је убила супруга Синишу С. (42), а потом га држала десет дана у стану, збринути су у једној хранитељској породици у околини Лазаревца… »
"То ни хитлерова жена не би урадила": Синишин отац о бруталном убиству сина: "Умотала му је тело у целофан, покрила са седам…
Блиц 03.03.2022
Морао сам да идем да препознам мртвог сина, а убила га жена која ми је родила унучиће. Овим речима је болну исповест за "Блиц" започео Миланко Стјепановић, отац Синише Стјепановића из Лазаревца, чије је тело пронађено у фази… »
Родитељи убијеног Синише из лазаревца: Јасмина његов леш крила испод 7 ћебади, био је скоро сасушен! Открили све језиве…
Курир 03.03.2022
Десанка и Миланко С, родитељи Синише С. (42), ког је супруга Јасмина (42) ножем убила у стану у Лазаревцу, очајни су након овог стравичног злочина. - Снаја нам је убила сина, а ми још не знамо зашто. Њих двоје су имали складан… »
„Хоћеш да кажем шта је? Још један леш“: Жена мртвог мужа у стану држала данима
Нова 03.03.2022
"Видела сам кроз позор Хитну, препознала сам Јасмину на носилима, сишла сам, али нисам ни могла да претпоставим да у стану већ данима лежи Синиша мртав..." Овим речима је за „Блиц“ описала сцене ужаса у Улици Дула Караклајића 31… »
"Хоћеш да ти кажем шта је испод ћебета? Још један леш" Комшије о Јасмини која је убила мужа, а потом себи пререзала врат…
Блиц 02.03.2022
Видела сам кроз позор Хитну, препознала сам Јасмину на носилима, сишла сам, али нисам ни могла да претпоставим да у стану већ данима лежи Синиша мртав. Овим речима је за "Блиц" описала сцене ужаса у улици Дула Караклајића 31 у… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 21 минутајош 14 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 12 минутајош 29 повезаних