Povezane vesti

Zelenski pozvao Zapad: Zatvorite nebo ili mi dajte avione

Zelenski pozvao Zapad: Zatvorite nebo ili mi dajte avione

RTV 03.03.2022
KIJEV - Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom. „Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi avione. Zar to nije pošteno“, rekao je ukrajinski… »
Zelenski: Uništili smo planove neprijatelja

Politika 03.03.2022
KIJEV- Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je u video obraćanju naciji rano jutros izneo optimističnu ocenu rata i pozvao Ukrajince da nastave sa pružanjem otpora. „Mi smo narod koji je za nedelju dana uništio planove neprijatelja. Ovde neće… »
Zelenski: Odbrambene linije Ukrajine odolevaju ruskim napadima

Zelenski: Odbrambene linije Ukrajine odolevaju ruskim napadima

Euronews 03.03.2022
Odbrambene linije Ukrajine odolevaju ruskim napadima, rekao je danas u novom video snimku ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da tokom noći nije bilo predaha od ruskog raketiranja. "Nemamo šta da izgubimo osim sopstvene slobode", poručio… »
Zelenski: Odolevamo ruskim napadima

Zelenski: Odolevamo ruskim napadima

Dnevnik 03.03.2022
LAVOV: Odbrambene linije Ukrajine odolevaju ruskim napadima, rekao je danas u novom video snimku ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da tokom noći nije bilo predaha od ruskog raketiranja. Zelenski je ocenio da promena taktike Rusije i, kako… »
Ukrajinski predsednik poručio Rusima: Idite kući, nemate šta da radite ovde! Video

Ukrajinski predsednik poručio Rusima: Idite kući, nemate šta da radite ovde! Video

Kurir 03.03.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski jutros se ponovo obratio građanima. U obraćanju na Fejsbuku, Zelinski je rekao da se ukrajinske obrambene linije drže pred ruskim napadima i da od ponoći nije bilo predaha u ruskom bombardovanju. Ukrajinski… »
"Ubijeno je 9.000 ruskih vojnika"! Zelenski poručio: "Gde god da odu biće uništeni, od Ukrajinaca će dobiti samo jedno"

"Ubijeno je 9.000 ruskih vojnika"! Zelenski poručio: "Gde god da odu biće uništeni, od Ukrajinaca će dobiti samo jedno"

Mondo 03.03.2022
Zelenski je u video obraćanju naciji rano jutros izneo optimističnu ocenu rata i pozvao Ukrajince da nastave sa pružanjem otpora. Zelenski je u video obraćanju naciji rano jutros izneo optimističnu ocenu rata i pozvao Ukrajince da nastave sa… »
Šta priča ovaj čovek - Zelenski se jutros obratio: "Uništili smo planove neprijatelja za 7 dana" (video)

Šta priča ovaj čovek - Zelenski se jutros obratio: "Uništili smo planove neprijatelja za 7 dana" (video)

Pravda 03.03.2022
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski je u video obraćanju naciji rano jutros izneo optimističnu ocenu rata i pozvao Ukrajince da nastave sa pružanjem otpora. - Mi smo narod koji je za nedelju dana uništio planove neprijatelja. Ovde neće imati… »

Al Jazeera 03.03.2022
Generalštab ukrajinske vojske saopćio je da Oružane snage ove zemlje posjeduje dokumente ruskog ratnog plana. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je u videoobraćanju naciji rano u četvrtak ujutro iznio optimističnu ocjenu rata i pozvao… »
Prkosna poruka Zelenskog: "Rusi nisu ratnici neke super sile, isteraćemo ih"

Prkosna poruka Zelenskog: "Rusi nisu ratnici neke super sile, isteraćemo ih"

Telegraf 03.03.2022
U svom najnovijem obraćanju Zelenski je rekao da je ovo za Ukrajinu otadžbinski rat i da će vojska učiniti sve da u potpunosti "razbije neprijatelja" Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponovo se obratio građanima i poručio da će Rusija od… »

Vesti dana »