Повезане вести

Зеленски позвао Запад: Затворите небо или ми дајте авионе

Зеленски позвао Запад: Затворите небо или ми дајте авионе

РТВ 03.03.2022
КИЈЕВ - Украјински председник Владимир Зеленски позвао је Запад да обезбеди Украјини војне авионе, ако нису спремни да затворе небо над земљом. „Ако немате моћ, чврстину да затворите небо, дајте ми авионе. Зар то није поштено“… »
Зеленски: Уништили смо планове непријатеља

Политика 03.03.2022
КИЈЕВ- Украјински председник Владимир Зеленски је у видео обраћању нацији рано јутрос изнео оптимистичну оцену рата и позвао Украјинце да наставе са пружањем отпора. „Ми смо народ који је за недељу дана уништио планове… »
Зеленски: Одбрамбене линије Украјине одолевају руским нападима

Зеленски: Одбрамбене линије Украјине одолевају руским нападима

Еуроневс 03.03.2022
Одбрамбене линије Украјине одолевају руским нападима, рекао је данас у новом видео снимку украјински председник Володимир Зеленски и додао да током ноћи није било предаха од руског ракетирања. "Немамо шта да изгубимо осим… »
Зеленски: Одолевамо руским нападима

Зеленски: Одолевамо руским нападима

Дневник 03.03.2022
ЛАВОВ: Одбрамбене линије Украјине одолевају руским нападима, рекао је данас у новом видео снимку украјински председник Володимир Зеленски и додао да током ноћи није било предаха од руског ракетирања. Зеленски је оценио да… »
Украјински председник поручио Русима: Идите кући, немате шта да радите овде! Видео

Украјински председник поручио Русима: Идите кући, немате шта да радите овде! Видео

Курир 03.03.2022
Украјински председник Володимир Зеленски јутрос се поново обратио грађанима. У обраћању на Фејсбуку, Зелински је рекао да се украјинске обрамбене линије држе пред руским нападима и да од поноћи није било предаха у руском… »
"Убијено је 9.000 руских војника"! Зеленски поручио: "Где год да оду биће уништени, од Украјинаца ће добити само једно"

"Убијено је 9.000 руских војника"! Зеленски поручио: "Где год да оду биће уништени, од Украјинаца ће добити само једно"

Мондо 03.03.2022
Зеленски је у видео обраћању нацији рано јутрос изнео оптимистичну оцену рата и позвао Украјинце да наставе са пружањем отпора. Зеленски је у видео обраћању нацији рано јутрос изнео оптимистичну оцену рата и позвао Украјинце… »
Шта прича овај човек - Зеленски се јутрос обратио: "Уништили смо планове непријатеља за 7 дана" (видео)

Шта прича овај човек - Зеленски се јутрос обратио: "Уништили смо планове непријатеља за 7 дана" (видео)

Правда 03.03.2022
Украјински председник Владимир Зеленски је у видео обраћању нацији рано јутрос изнео оптимистичну оцену рата и позвао Украјинце да наставе са пружањем отпора. - Ми смо народ који је за недељу дана уништио планове непријатеља… »

Ал Јазеера 03.03.2022
Генералштаб украјинске војске саопћио је да Оружане снаге ове земље посједује документе руског ратног плана. Украјински предсједник Володимир Зеленски је у видеообраћању нацији рано у четвртак ујутро изнио оптимистичну оцјену… »
Пркосна порука Зеленског: "Руси нису ратници неке супер силе, истераћемо их"

Пркосна порука Зеленског: "Руси нису ратници неке супер силе, истераћемо их"

Телеграф 03.03.2022
У свом најновијем обраћању Зеленски је рекао да је ово за Украјину отаџбински рат и да ће војска учинити све да у потпуности "разбије непријатеља" Украјински председник Володимир Зеленски поново се обратио грађанима и поручио… »

Вести дана »