Povezane vesti
Ponoš: Čak ni simpatizeri SNS-a više ne veruju u režimsku propagandu
Danas 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije general Zdravko Ponoš izjavio je da se „odlazeći“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu „država to sam ja“, a to u praksi znači da država pije krv narodu umesto da bude njegov… »
Ponoš: Vučićeva država pije krv narodu
Nova 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije general Zdravko Ponoš izjavio je da se "odlazeći" predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu "država to sam ja", a to u praksi znači da država pije krv narodu umesto da bude njegov servis… »
Ponoš: Korupcija ugrožava opstanak društva, Vučićeva država pije krv narodu
N1 Info 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije, general Zdravko Ponoš, izjavio je da se "odlazeći" predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu "država to sam ja", a to u praksi znači da država pije krv narodu, umesto da bude njegov servis… »
Vesti dana »
Drugi dan studentskog pešačenja od Beograda i Niša do Kragujevca
BBC News pre 24 minutajoš 41 povezana
e& PPF Telekom Grupa preuzima 100 odsto vlasništva nad kompanijom Serbia Broadband (SBB)
Serbian News Media pre 2 satajoš 47 povezanih
Istragu o padu nadstrešnice preuzima Tužilaštvo za organizovani kriminal: Zagorka Dolovac pozvala studente na razgovor
Mondo pre 17 minutajoš 120 povezanih
Uhapšeni predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić, biznismen Aleksandar Papić i još 13 osoba
RTS pre 2 satajoš 59 povezanih
Uživo udar u blizini zaporožja Ukrajina spremna za pregovore, a Rusija?
Alo pre 43 minutajoš 29 povezanih