Povezane vesti
Ponoš: Čak ni simpatizeri SNS-a više ne veruju u režimsku propagandu
Danas 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije general Zdravko Ponoš izjavio je da se „odlazeći“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu „država to sam ja“, a to u praksi znači da država pije krv narodu umesto da bude njegov… »
Ponoš: Vučićeva država pije krv narodu
Nova 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije general Zdravko Ponoš izjavio je da se "odlazeći" predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu "država to sam ja", a to u praksi znači da država pije krv narodu umesto da bude njegov servis… »
Ponoš: Korupcija ugrožava opstanak društva, Vučićeva država pije krv narodu
N1 Info 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije, general Zdravko Ponoš, izjavio je da se "odlazeći" predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu "država to sam ja", a to u praksi znači da država pije krv narodu, umesto da bude njegov servis… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 56 minutajoš 22 povezane
Tzv. Kosovska policija izvršila još jedan pretres: Na meti kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Jekić: Ana Brnabić, ako je moguće unormalite se jer obavljate ozbiljnu funkciju
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih