Povezane vesti
Ponoš: Čak ni simpatizeri SNS-a više ne veruju u režimsku propagandu
Danas 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije general Zdravko Ponoš izjavio je da se „odlazeći“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu „država to sam ja“, a to u praksi znači da država pije krv narodu umesto da bude njegov servis. Ponoš je u… »
Ponoš: Korupcija ugrožava opstanak društva, Vučićeva država pije krv narodu
N1 Info 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije, general Zdravko Ponoš, izjavio je da se "odlazeći" predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu "država to sam ja", a to u praksi znači da država pije krv narodu, umesto da bude njegov servis. Ponoš… »
Ponoš: Vučićeva država pije krv narodu
Nova 03.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene opozicije general Zdravko Ponoš izjavio je da se "odlazeći" predsednik Srbije Aleksandar Vučić postavlja u smislu "država to sam ja", a to u praksi znači da država pije krv narodu umesto da bude njegov servis. Ponoš je u… »
Vesti dana »
Sutra narandžasti meteo-alarm zbog mraza i ledene kiše, temperatura i do -14 stepeni
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Desetoro povređenih u raketnom udaru na Krivi Rog; Moskva upozorava "koaliciju voljnih"
RTS pre 43 minutajoš 2 povezane
Srednji kurs evra: Narodna banka Srbije objavila današnje vrednosti stranih valuta
Mondo pre 38 minutajoš 1 povezana
Mionička zimska služba i noćas na terenu, skoro svi kvarovi na elektro mreži rešeni
Valjevska posla pre 3 satajoš 1 povezana