Повезане вести
Понош: Чак ни симпатизери СНС-а више не верују у режимску пропаганду
Данас 03.03.2022
Председнички кандидат Уједињене опозиције генерал Здравко Понош изјавио је да се „одлазећи“ председник Србије Александар Вучић поставља у смислу „држава то сам ја“, а то у пракси значи да држава пије крв народу уместо да буде… »
Понош: Вучићева држава пије крв народу
Нова 03.03.2022
Председнички кандидат Уједињене опозиције генерал Здравко Понош изјавио је да се "одлазећи" председник Србије Александар Вучић поставља у смислу "држава то сам ја", а то у пракси значи да држава пије крв народу уместо да буде… »
Понош: Корупција угрожава опстанак друштва, Вучићева држава пије крв народу
Н1 Инфо 03.03.2022
Председнички кандидат Уједињене опозиције, генерал Здравко Понош, изјавио је да се "одлазећи" председник Србије Александар Вучић поставља у смислу "држава то сам ја", а то у пракси значи да држава пије крв народу, уместо да… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 9 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 55 минутајош 10 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 45 минутајош 9 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 25 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 40 минутајош 1 повезана