Povezane vesti

On je ubijeni Negotinac: Prijatelj mu zabio sekiru u glavu na spavanju

On je ubijeni Negotinac: Prijatelj mu zabio sekiru u glavu na spavanju

Nova 03.03.2022
Strahovito ubistvo koje se juče popodne dogodilo u negotinskom naselju Veljko Vlahović, šokiralo je Negotince. G. M. (52) je mučki ubijen u stanu u kome je živeo, a policija je ubrzo nakon toga uhapsila M. P. (72), osumnjičenog za ovaj zločin. Kako… »
Ovo je ubijeni Goran iz Negotina: Prijatelj ga izudarao sekirom po glavi, pa se prijavio policiji, motiv je navodni dug

Ovo je ubijeni Goran iz Negotina: Prijatelj ga izudarao sekirom po glavi, pa se prijavio policiji, motiv je navodni dug

Kurir 03.03.2022
Devizni penzioner M.P. (72) uhapšen je juče u Negotinu, zbog sumnje da je udarcima sekirom u glavu, usmrtio svog prijatelja Gorana M. (52) iz tog grada. Kako Kurir saznaje, M.P. je sam sebe prijavio policiji nakon što je počinio ubistvo i danas će… »
Policija upala u kuće napadača na kik-boksera u Umci: Povređen policajac

Policija upala u kuće napadača na kik-boksera u Umci: Povređen policajac

Nova 03.03.2022
Beogradska policija pretresala je kuće T. F. i A. M. jer za njima raspisana potraga zbog pokušaja ubistva Zdravka B. (25) u ponedeljak u Umci. Istog dana policija je privela Lazara G. zbog sumnje da je učestvovao u sukobu dve grupe mladića. „On je… »
Devizni penzioner uhapšen zbog ubistva cimera Ubio ga sekirom jer mu nije vraćao pare, pa se sam prijavio policiji?

Devizni penzioner uhapšen zbog ubistva cimera Ubio ga sekirom jer mu nije vraćao pare, pa se sam prijavio policiji?

Kurir 03.03.2022
Devizni penzioner M.P. (72) uhapšen je juče u Negotinu jer zbog sumnje da je sekirom ubio G.M. (52) sa kojim je navodno živeo u istom stanu. Motiv zločina navodno su dugovi. - Sumnja se da je M.P. pozajmljivao novac svom cimeru, ali da ga on nije… »
Istragu pucnjave u umki koči jedna stvar: Ranjeni kik-bokser odbija saradnju sa policijom, za dvojicom napadača se intenzivno…

Istragu pucnjave u umki koči jedna stvar: Ranjeni kik-bokser odbija saradnju sa policijom, za dvojicom napadača se intenzivno…

Blic 02.03.2022
Potera za T.F. i A.M. zbog sumnje da su učestvovali u obračunu i pucnjavi kada je teško ranjen Zdravko B. (25) u Umci i dalje traje. Ubrzo nakon obračuna, uhapšen je jedan od trojice počinioca ovog ubistva u pokušaju, Lazar G. koji će biti… »

Vesti dana »