Повезане вести

Он је убијени Неготинац: Пријатељ му забио секиру у главу на спавању

Он је убијени Неготинац: Пријатељ му забио секиру у главу на спавању

Нова 03.03.2022
Страховито убиство које се јуче поподне догодило у неготинском насељу Вељко Влаховић, шокирало је Неготинце. Г. М. (52) је мучки убијен у стану у коме је живео, а полиција је убрзо након тога ухапсила М. П. (72), осумњиченог… »
Ово је убијени Горан из Неготина: Пријатељ га изударао секиром по глави, па се пријавио полицији, мотив је наводни дуг

Ово је убијени Горан из Неготина: Пријатељ га изударао секиром по глави, па се пријавио полицији, мотив је наводни дуг

Курир 03.03.2022
Девизни пензионер М.П. (72) ухапшен је јуче у Неготину, због сумње да је ударцима секиром у главу, усмртио свог пријатеља Горана М. (52) из тог града. Како Курир сазнаје, М.П. је сам себе пријавио полицији након што је починио… »
Девизни пензионер ухапшен због убиства цимера Убио га секиром јер му није враћао паре, па се сам пријавио полицији?

Девизни пензионер ухапшен због убиства цимера Убио га секиром јер му није враћао паре, па се сам пријавио полицији?

Курир 03.03.2022
Девизни пензионер М.П. (72) ухапшен је јуче у Неготину јер због сумње да је секиром убио Г.М. (52) са којим је наводно живео у истом стану. Мотив злочина наводно су дугови. - Сумња се да је М.П. позајмљивао новац свом цимеру… »
Полиција упала у куће нападача на кик-боксера у Умци: Повређен полицајац

Полиција упала у куће нападача на кик-боксера у Умци: Повређен полицајац

Нова 03.03.2022
Београдска полиција претресала је куће Т. Ф. и А. М. јер за њима расписана потрага због покушаја убиства Здравка Б. (25) у понедељак у Умци. Истог дана полиција је привела Лазара Г. због сумње да је учествовао у сукобу две… »
Истрагу пуцњаве у умки кочи једна ствар: Рањени кик-боксер одбија сарадњу са полицијом, за двојицом нападача се интензивно…

Истрагу пуцњаве у умки кочи једна ствар: Рањени кик-боксер одбија сарадњу са полицијом, за двојицом нападача се интензивно…

Блиц 02.03.2022
Потера за Т.Ф. и А.М. због сумње да су учествовали у обрачуну и пуцњави када је тешко рањен Здравко Б. (25) у Умци и даље траје. Убрзо након обрачуна, ухапшен је један од тројице починиоца овог убиства у покушају, Лазар Г… »

Вести дана »