Povezane vesti
Ovo je odgovor Srba na poruku Hrvata koja je od juče jedan od najčitanijih tekstova u zemlji: Evo ja sam se rodio u toj SFRJ
Blic 03.03.2022
Ruska invazija na Ukrajinu je ušla u osmi dan i većini stanovnika u ostatku sveta je postalo jasno da je "đavo odneo šalu" kada su u pitanju međunarodni odnosi, a garancije koje su državnici davali jedni drugima raspršile su se brže nego rakete ispaljene… »
Bravo za Hrvata, bravo i za sarajliju! Gore mreže, odgovor iz Srbije na poruku Hrvata o Ukrajini! Evo ja sam se rodio u toj…
Kurir 03.03.2022
BEOGRAD - Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u osmi dan a na Balkanu buknula je živa rasprava na tu temu. Društvene mreže prosto su se usijale na relaciji Beograd-Zagreb-Sarajevo pa je iz svakog grada neko ponešto napisao na temu straha da bi nekom od… »
Vesti dana »

Dojave o bombama u bujanovačkim školama, đaci i nastavnici evakuisani
Bujanovačke pre 1 satjoš 42 povezane

Radarski snimak pokazuje kakav oblak danas „guta“ Srbiju, gde će biti najdramatičnije i kad kreće kolaps u Beogradu
Nova pre 37 minutajoš 46 povezanih

Izraelske snage presrele i brod na kojem je ka Gazi plovio i Beograđanin
BBC News pre 12 minutajoš 23 povezane

Nekoliko brodova aktivističke flotile i dalje plovi ka Pojasu Gaze uprkos izraelskim presretanjima
Beta pre 12 minutajoš 15 povezanih

Dojava o bombama u školama u Novom Pazaru, Prijepolju, Vranju, Beogradu, Valjevu, Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih