Povezane vesti
Ovo je odgovor Srba na poruku Hrvata koja je od juče jedan od najčitanijih tekstova u zemlji: Evo ja sam se rodio u toj SFRJ
Blic 03.03.2022
Ruska invazija na Ukrajinu je ušla u osmi dan i većini stanovnika u ostatku sveta je postalo jasno da je "đavo odneo šalu" kada su u pitanju međunarodni odnosi, a garancije koje su državnici davali jedni drugima raspršile su se brže nego rakete ispaljene… »
Bravo za Hrvata, bravo i za sarajliju! Gore mreže, odgovor iz Srbije na poruku Hrvata o Ukrajini! Evo ja sam se rodio u toj…
Kurir 03.03.2022
BEOGRAD - Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u osmi dan a na Balkanu buknula je živa rasprava na tu temu. Društvene mreže prosto su se usijale na relaciji Beograd-Zagreb-Sarajevo pa je iz svakog grada neko ponešto napisao na temu straha da bi nekom od… »
Vesti dana »
"Razmotrili smo scenarije za zaštitu interesa naše zemlje": Vučić se sastao sa timovima za energetsku stabilnost
Mondo pre 11 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTK pre 1 satjoš 40 povezanih
Srbija i nelegalna gradnja: Kako podneti prijavu za legalizaciju po novom zakonu
Nova ekonomija pre 56 minutajoš 88 povezanih
Tramp 'razočaran' Zelenskim jer 'nije ni pročitao mirovni plan'
BBC News pre 26 minutajoš 51 povezana
Tajland i Kambodža na ivici rata: Najmanje četvoro mrtvih, u toku evakuacije, civili beže pred artiljerijom
Nova pre 2 satajoš 38 povezanih