Povezane vesti
"Oblačim se kod kineza, daju mi popust": Ruška Jakić: "Mogu da živim sa 1.000 dinara i da jedem kačamak"
Blic 03.03.2022
Voditeljka Ruška Jakić govorila je o svom životnom stilu, kao i o korekcijama kojima se podvrgla. - Pre 20 i kusur godina sam operisala kapke, to sam snimila i emitovala u svojoj emisiji. Pobornik sam toga, ali ovo što rade mlade devojke osuđujem. Ja ne… »
Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali!
Vesti online 03.03.2022
Čuvena voditeljka Ruška Jakić na snimanje Jutjub šoua je došla u crnim uskim pantalonama sa cirkonima, beloj rolci preko koje je imala tuniku širokih rukava i beloj kratkoj bundi od veštačkog krzna. Preteča sam lajfkoučinga Živim u zgradi koja nosi moje… »
Oblačim se kod kineza, daju mi popust, mogu da živim sa 1.000 dinara! Ruška otkrila nepoznate detalje iz života, iznenadila sve…
Kurir 03.03.2022
Ruška Jakić progovorila o svojoj karijeri, životnom stilu i stavu i bez dlake na jeziku prokomentarisala oduševljenje javnosti kada se na društvenim mrežama i portalima pojavila njena fotografija bez trunke šminke i naglasila da jarkim bojama na licu ne… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Nove vanredne izmene: Oglasili se iz Sekretarijata: Ove linije gradskog prevoza se privremeno ukidaju, evo i do kada
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana

Mesijeva „magija iz slobodnjaka“ donela pobedu Interu na Svetskom klupskom prvenstvu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Đurić: Optužnica protiv 11 Srba sa KiM pokušaj zastrašivanja i progona srpskog naroda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana