Povezane vesti
"Oblačim se kod kineza, daju mi popust": Ruška Jakić: "Mogu da živim sa 1.000 dinara i da jedem kačamak"
Blic 03.03.2022
Voditeljka Ruška Jakić govorila je o svom životnom stilu, kao i o korekcijama kojima se podvrgla. - Pre 20 i kusur godina sam operisala kapke, to sam snimila i emitovala u svojoj emisiji. Pobornik sam toga, ali ovo što rade mlade devojke osuđujem. Ja… »
Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali!
Vesti online 03.03.2022
Čuvena voditeljka Ruška Jakić na snimanje Jutjub šoua je došla u crnim uskim pantalonama sa cirkonima, beloj rolci preko koje je imala tuniku širokih rukava i beloj kratkoj bundi od veštačkog krzna. Preteča sam lajfkoučinga Živim u zgradi koja… »
Oblačim se kod kineza, daju mi popust, mogu da živim sa 1.000 dinara! Ruška otkrila nepoznate detalje iz života, iznenadila…
Kurir 03.03.2022
Ruška Jakić progovorila o svojoj karijeri, životnom stilu i stavu i bez dlake na jeziku prokomentarisala oduševljenje javnosti kada se na društvenim mrežama i portalima pojavila njena fotografija bez trunke šminke i naglasila da jarkim bojama na… »
Vesti dana »
Vlada već ukinula imunitet Goranu Vesiću, Šabić kaže: „Opet neka neuhvatljiva kombinacija“
N1 Info pre 4 minutajoš 20 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih
(FOTO, VIDEO) Blokirani radovi na Starom savskom mostu: Tepić i Popović probile kordon
Danas pre 3 minutajoš 23 povezane
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
Beta pre 33 minutajoš 19 povezanih