Повезане вести
"Облачим се код кинеза, дају ми попуст": Рушка Јакић: "Могу да живим са 1.000 динара и да једем качамак"
Блиц 03.03.2022
Водитељка Рушка Јакић говорила је о свом животном стилу, као и о корекцијама којима се подвргла. - Пре 20 и кусур година сам оперисала капке, то сам снимила и емитовала у својој емисији. Поборник сам тога, али ово што раде младе… »
Рушка Јакић отворила душу о животу, а ове шок детаље о њој сигурно нисте знали!
Вести онлине 03.03.2022
Чувена водитељка Рушка Јакић на снимање Јутјуб шоуа је дошла у црним уским панталонама са цирконима, белој ролци преко које је имала тунику широких рукава и белој краткој бунди од вештачког крзна. Претеча сам лајфкоучинга Живим… »
Облачим се код кинеза, дају ми попуст, могу да живим са 1.000 динара! Рушка открила непознате детаље из живота, изненадила све…
Курир 03.03.2022
Рушка Јакић проговорила о својој каријери, животном стилу и ставу и без длаке на језику прокоментарисала одушевљење јавности када се на друштвеним мрежама и порталима појавила њена фотографија без трунке шминке и нагласила да… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 2 сатајош 1 повезана