Повезане вести
"Облачим се код кинеза, дају ми попуст": Рушка Јакић: "Могу да живим са 1.000 динара и да једем качамак"
Блиц 03.03.2022
Водитељка Рушка Јакић говорила је о свом животном стилу, као и о корекцијама којима се подвргла. - Пре 20 и кусур година сам оперисала капке, то сам снимила и емитовала у својој емисији. Поборник сам тога, али ово што раде младе… »
Рушка Јакић отворила душу о животу, а ове шок детаље о њој сигурно нисте знали!
Вести онлине 03.03.2022
Чувена водитељка Рушка Јакић на снимање Јутјуб шоуа је дошла у црним уским панталонама са цирконима, белој ролци преко које је имала тунику широких рукава и белој краткој бунди од вештачког крзна. Претеча сам лајфкоучинга Живим… »
Облачим се код кинеза, дају ми попуст, могу да живим са 1.000 динара! Рушка открила непознате детаље из живота, изненадила све…
Курир 03.03.2022
Рушка Јакић проговорила о својој каријери, животном стилу и ставу и без длаке на језику прокоментарисала одушевљење јавности када се на друштвеним мрежама и порталима појавила њена фотографија без трунке шминке и нагласила да… »
Вести дана »
Најмање 23 особе повређене у земљотресу јачине 7,5 степени на северу Јапана
РТВ пре 11 минутајош 32 повезане
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 4 сатијош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 7 сатијош 29 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 1 сатјош 89 повезаних