Povezane vesti

"Oblačim se kod kineza, daju mi popust": Ruška Jakić: "Mogu da živim sa 1.000 dinara i da jedem kačamak"

"Oblačim se kod kineza, daju mi popust": Ruška Jakić: "Mogu da živim sa 1.000 dinara i da jedem kačamak"

Blic 03.03.2022
Voditeljka Ruška Jakić govorila je o svom životnom stilu, kao i o korekcijama kojima se podvrgla. - Pre 20 i kusur godina sam operisala kapke, to sam snimila i emitovala u svojoj emisiji. Pobornik sam toga, ali ovo što rade mlade devojke osuđujem. Ja… »
Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali!

Ruška Jakić otvorila dušu o životu, a ove šok detalje o njoj sigurno niste znali!

Vesti online 03.03.2022
Čuvena voditeljka Ruška Jakić na snimanje Jutjub šoua je došla u crnim uskim pantalonama sa cirkonima, beloj rolci preko koje je imala tuniku širokih rukava i beloj kratkoj bundi od veštačkog krzna. Preteča sam lajfkoučinga Živim u zgradi koja… »
Oblačim se kod kineza, daju mi popust, mogu da živim sa 1.000 dinara! Ruška otkrila nepoznate detalje iz života, iznenadila…

Oblačim se kod kineza, daju mi popust, mogu da živim sa 1.000 dinara! Ruška otkrila nepoznate detalje iz života, iznenadila…

Kurir 03.03.2022
Ruška Jakić progovorila o svojoj karijeri, životnom stilu i stavu i bez dlake na jeziku prokomentarisala oduševljenje javnosti kada se na društvenim mrežama i portalima pojavila njena fotografija bez trunke šminke i naglasila da jarkim bojama na… »

Vesti dana »