Повезане вести

"Облачим се код кинеза, дају ми попуст": Рушка Јакић: "Могу да живим са 1.000 динара и да једем качамак"

"Облачим се код кинеза, дају ми попуст": Рушка Јакић: "Могу да живим са 1.000 динара и да једем качамак"

Блиц 03.03.2022
Водитељка Рушка Јакић говорила је о свом животном стилу, као и о корекцијама којима се подвргла. - Пре 20 и кусур година сам оперисала капке, то сам снимила и емитовала у својој емисији. Поборник сам тога, али ово што раде младе… »
Рушка Јакић отворила душу о животу, а ове шок детаље о њој сигурно нисте знали!

Рушка Јакић отворила душу о животу, а ове шок детаље о њој сигурно нисте знали!

Вести онлине 03.03.2022
Чувена водитељка Рушка Јакић на снимање Јутјуб шоуа је дошла у црним уским панталонама са цирконима, белој ролци преко које је имала тунику широких рукава и белој краткој бунди од вештачког крзна. Претеча сам лајфкоучинга Живим… »
Облачим се код кинеза, дају ми попуст, могу да живим са 1.000 динара! Рушка открила непознате детаље из живота, изненадила све…

Облачим се код кинеза, дају ми попуст, могу да живим са 1.000 динара! Рушка открила непознате детаље из живота, изненадила све…

Курир 03.03.2022
Рушка Јакић проговорила о својој каријери, животном стилу и ставу и без длаке на језику прокоментарисала одушевљење јавности када се на друштвеним мрежама и порталима појавила њена фотографија без трунке шминке и нагласила да… »

Вести дана »