Povezane vesti
Kolabirao na treningu, sad će konačno da zaigra posle šest meseci
Nova 03.03.2022
Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić vratiće se narednog vikenda protiv Zadra na teren posle šest meseci pauze. Krilni centar podgoričkog tima 8. septembra prošle godine kolabirao je na treningu, a pet dana kasnije uspešno je operisan u Istanbulu… »
Dobre vesti za podgoričane: Nikolić se vraća na teren posle pola godine!
Hot sport 03.03.2022
Odlične vesti za ‘plave’! Danilo Nikolić, košarkaš Budućnosti, vratiće se narednog vikenda na teren u duelu protiv Zadra u sklopu ABA lige protiv Zadra, posle pola godine pauze, pišu ‘Vijesti’. Krilni centar podgoričkog tima je 8… »
Vraća se Danilo Nikolić
Danas 03.03.2022
Završava se polugodišnje bolovanje košarkaša Budućnosti. Danilo Nikolić vratiće se ovog vikenda protiv Zadra na teren posle čak šest meseci neigranja. „Osećam se odlično, najgore je iza mene. Imao sam veliku podršku prijatelja, kluba… »
“Osećam se odlično, najgore je iza mene, hvala na podršci”
Sport klub 03.03.2022
Košarkaši Budućnost, posle mini pauze zbog drugog FIBA prozora i obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Mundobasket, vraćaju se na parket, a izabranici Aleksandra Džikića će prvi meč, u novom ciklusu, odigrati 5. marta, sa početkom u 19… »
Povratak posle šest meseci: Nikolić ponovo na terenu
Večernje novosti 03.03.2022
FOTO: ABA/Dragana Stjepanovic Krilni centar podgoričkog tima 8. septembra prošle godine kolabirao je na treningu, a pet dana kasnije uspešno je operisan u Istanbulu. BONUS VIDEO - VEŽBE ZA RAMENA… »
Vesti dana »
Rubio: Palestinci će morati da se presele "privremeno" dok se Gaza ne obnovi
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 3 satajoš 1 povezana