Повезане вести

Колабирао на тренингу, сад ће коначно да заигра после шест месеци

Колабирао на тренингу, сад ће коначно да заигра после шест месеци

Нова 03.03.2022
Кошаркаш Будућности Данило Николић вратиће се наредног викенда против Задра на терен после шест месеци паузе. Крилни центар подгоричког тима 8. септембра прошле године колабирао је на тренингу, а пет дана касније успешно је… »
Добре вести за подгоричане: Николић се враћа на терен после пола године!

Добре вести за подгоричане: Николић се враћа на терен после пола године!

Хот спорт 03.03.2022
Одличне вести за ‘плаве’! Данило Николић, кошаркаш Будућности, вратиће се наредног викенда на терен у дуелу против Задра у склопу АБА лиге против Задра, после пола године паузе, пишу ‘Вијести’. Крилни центар подгоричког тима је… »
Враћа се Данило Николић

Враћа се Данило Николић

Данас 03.03.2022
Завршава се полугодишње боловање кошаркаша Будућности. Данило Николић вратиће се овог викенда против Задра на терен после чак шест месеци неиграња. „Осећам се одлично, најгоре је иза мене. Имао сам велику подршку пријатеља… »
“Осећам се одлично, најгоре је иза мене, хвала на подршци”

“Осећам се одлично, најгоре је иза мене, хвала на подршци”

Спорт клуб 03.03.2022
Кошаркаши Будућност, после мини паузе због другог ФИБА прозора и обавеза репрезентација у квалификацијама за Мундобаскет, враћају се на паркет, а изабраници Александра Џикића ће први меч, у новом циклусу, одиграти 5. марта, са… »
Повратак после шест месеци: Николић поново на терену

Повратак после шест месеци: Николић поново на терену

Вечерње новости 03.03.2022
ФОТО: АБА/Драгана Стјепановиц Крилни центар подгоричког тима 8. септембра прошле године колабирао је на тренингу, а пет дана касније успешно је оперисан у Истанбулу. БОНУС ВИДЕО - ВЕЖБЕ ЗА РАМЕНА… »

Вести дана »