Povezane vesti

Bahanalije u Americi: Tanja Savić o bičevanju pred svima, parama kojim su je zatrpali i transvestitima sa kolegama (video)

Bahanalije u Americi: Tanja Savić o bičevanju pred svima, parama kojim su je zatrpali i transvestitima sa kolegama (video)

Blic 03.03.2022
Poznata pevačica Tanja Savić nedavno je bila u Americi, a sad je otkrila kakvo iskustvo je tamo doživela, kao i zbog čega ne pije alkoholna pića. - Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu… »
Tanja Savić priznala: Nisam u vezi sa Stanivukovićem, sama sam

Tanja Savić priznala: Nisam u vezi sa Stanivukovićem, sama sam

Nova 03.03.2022
Nakon brojnih spekulacija da li su pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković u vezi ili nisu, konačno se saznala istina. Naime, godinu dana je jedna od senzacionalnih tema u svetu šoubiznisa bila u vezi njihovog tajnog… »
Bacali su Pare po meni, bilo je kraljevski! Tanja Savić o bahanalijama i transvestitima - "Moje kolege su bičevali!"

Bacali su Pare po meni, bilo je kraljevski! Tanja Savić o bahanalijama i transvestitima - "Moje kolege su bičevali!"

Mondo 03.03.2022
Pevačica koja je nedavno održala američku turneju, progovorila o sceni s novčanicama na bini. Pevačica koja je nedavno održala američku turneju, progovorila o sceni s novčanicama na bini Pevačica Tanja Savić nedavno je bila u Americi, odakle je… »
Spremna sam na ljubav i pažnju: Tanja Savić progovorila o Drašku Stanivukoviću i priznala da je on muškarac po njenoj…

Spremna sam na ljubav i pažnju: Tanja Savić progovorila o Drašku Stanivukoviću i priznala da je on muškarac po njenoj…

Večernje novosti 03.03.2022
Foto: Printskrin Tanja je sinoć nastupala u jednom prestoničkom klubu, a pred sam nastup odgovarala je na pitanja ispred kamera emisije "Premijera" i otkrila od koga je nedavno dobila buket cveća. - Ja inače volim Ameriku, ne mogu da se odlučim šta… »
Tanja Savić o bahanalijama u Americi: Progovorila o bičevanju na nastupu, parama kojim su je zatrpali i kolegama sa…

Tanja Savić o bahanalijama u Americi: Progovorila o bičevanju na nastupu, parama kojim su je zatrpali i kolegama sa…

Kurir 03.03.2022
Pevačica Tanja Savić nedavno je bila u Americi, a sad je otkrila kakvo iskustvo je tamo doživela, kao i zbog čega ne pije alkoholna pića. - Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu nečega… »
Tanja Savić prvi put o napuštanju emisije “Amidži šou”

Tanja Savić prvi put o napuštanju emisije “Amidži šou”

Vesti online 03.03.2022
Pevačica Tanja Savić sinoć je održala nastup u Beogradu, a tom prilikom osvrnula se na aktuelne teme koje je prate poslednjih dana. Tanja je komentarisala odnos sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a kako pevačica sada tvrdi, sama… »

Vesti dana »