Повезане вести
Баханалије у Америци: Тања Савић о бичевању пред свима, парама којим су је затрпали и трансвеститима са колегама (видео)
Блиц 03.03.2022
Позната певачица Тања Савић недавно је била у Америци, а сад је открила какво искуство је тамо доживела, као и због чега не пије алкохолна пића. - Алкохол никако не конзумирам, ни у приватном животу, а камоли на наступима. Ако… »
Тања Савић признала: Нисам у вези са Станивуковићем, сама сам
Нова 03.03.2022
Након бројних спекулација да ли су певачица Тања Савић и градоначелник Бања Луке Драшко Станивуковић у вези или нису, коначно се сазнала истина. Наиме, годину дана је једна од сензационалних тема у свету шоубизниса била у вези… »
Бацали су Паре по мени, било је краљевски! Тања Савић о баханалијама и трансвеститима - "Моје колеге су бичевали!"
Мондо 03.03.2022
Певачица која је недавно одржала америчку турнеју, проговорила о сцени с новчаницама на бини. Певачица која је недавно одржала америчку турнеју, проговорила о сцени с новчаницама на бини Певачица Тања Савић недавно је била у… »
Спремна сам на љубав и пажњу: Тања Савић проговорила о Драшку Станивуковићу и признала да је он мушкарац по њеној мери…
Вечерње новости 03.03.2022
Фото: Принтскрин Тања је синоћ наступала у једном престоничком клубу, а пред сам наступ одговарала је на питања испред камера емисије "Премијера" и открила од кога је недавно добила букет цвећа. - Ја иначе волим Америку, не… »
Тања Савић о баханалијама у Америци: Проговорила о бичевању на наступу, парама којим су је затрпали и колегама са…
Курир 03.03.2022
Певачица Тања Савић недавно је била у Америци, а сад је открила какво искуство је тамо доживела, као и због чега не пије алкохолна пића. - Алкохол никако не конзумирам, ни у приватном животу, а камоли на наступима. Ако попијем… »
Тања Савић први пут о напуштању емисије “Амиџи шоу”
Вести онлине 03.03.2022
Певачица Тања Савић синоћ је одржала наступ у Београду, а том приликом осврнула се на актуелне теме које је прате последњих дана. Тања је коментарисала однос са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, а како певачица… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана