Povezane vesti
Bahanalije u Americi: Tanja Savić o bičevanju pred svima, parama kojim su je zatrpali i transvestitima sa kolegama (video)
Blic 03.03.2022
Poznata pevačica Tanja Savić nedavno je bila u Americi, a sad je otkrila kakvo iskustvo je tamo doživela, kao i zbog čega ne pije alkoholna pića. - Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu nečega… »
Tanja Savić priznala: Nisam u vezi sa Stanivukovićem, sama sam
Nova 03.03.2022
Nakon brojnih spekulacija da li su pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković u vezi ili nisu, konačno se saznala istina. Naime, godinu dana je jedna od senzacionalnih tema u svetu šoubiznisa bila u vezi njihovog tajnog ljubavnog… »
Bacali su Pare po meni, bilo je kraljevski! Tanja Savić o bahanalijama i transvestitima - "Moje kolege su bičevali!"
Mondo 03.03.2022
Pevačica koja je nedavno održala američku turneju, progovorila o sceni s novčanicama na bini. Pevačica koja je nedavno održala američku turneju, progovorila o sceni s novčanicama na bini Pevačica Tanja Savić nedavno je bila u Americi, odakle je domaću… »
Spremna sam na ljubav i pažnju: Tanja Savić progovorila o Drašku Stanivukoviću i priznala da je on muškarac po njenoj meri…
Večernje novosti 03.03.2022
Foto: Printskrin Tanja je sinoć nastupala u jednom prestoničkom klubu, a pred sam nastup odgovarala je na pitanja ispred kamera emisije "Premijera" i otkrila od koga je nedavno dobila buket cveća. - Ja inače volim Ameriku, ne mogu da se odlučim šta mi je… »
Tanja Savić o bahanalijama u Americi: Progovorila o bičevanju na nastupu, parama kojim su je zatrpali i kolegama sa…
Kurir 03.03.2022
Pevačica Tanja Savić nedavno je bila u Americi, a sad je otkrila kakvo iskustvo je tamo doživela, kao i zbog čega ne pije alkoholna pića. - Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu nečega odmah se… »
Tanja Savić prvi put o napuštanju emisije “Amidži šou”
Vesti online 03.03.2022
Pevačica Tanja Savić sinoć je održala nastup u Beogradu, a tom prilikom osvrnula se na aktuelne teme koje je prate poslednjih dana. Tanja je komentarisala odnos sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a kako pevačica sada tvrdi, sama je dve… »
Vesti dana »

(Foto, video): Đorđe je bio u dvorištu svoje kuće kraj Novog Sada, a onda je video kako kulja gusti, crni dim: Seo je na motor i otišao pravo u "grotlo" da gasi jedan od najvećih požara
Blic pre 54 minutajoš 34 povezane

Zborovi građana Novog Sada najavili skup podrške studentima ispred Filozofskog fakulteta
Danas pre 24 minutajoš 56 povezanih

Od ponedeljka više od 3.000 proizvoda po nižim cenama! Hleb, meso, pelene i hemija, evo šta sve pojeftinjuje od 1. septembra - država obara visoke marže
Kurir pre 34 minutajoš 22 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 5 satijoš 30 povezanih

RHMZ izdao upozorenje na visoke temperature: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana?
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih