Povezane vesti
Pokrajina izdvojila sredstva za SNP, Sremske Karlovce i Pravni fakultet
Radio 021 03.03.2022
Pokrajinska vlada odlučila je da se za radove u Sremskim Karlovcima izdvoji 41,4 miliona dinara. Novac je namenjen za obnovu fasada na objektima na Trgu Branka Radičevića 11 i 15, kao i za uređenje Stražilova. Srpskom narodnom pozorištu namenjeno je… »
Za obnovu Pravnog fakulteta i Stražilova više od 170 miliona dinara! Za novo ruho Srpskog narodnog pozorišta izdvojena…
Blic 03.03.2022
Pokrajinska vlada izdvojiće preko 170 miliona dinara za finansiranje rekonstrukcije Srpskog narodnog pozorišta, zgrade Pravnog fakulteta u Novom Sadu, kao i obnovu uličnih fasada Sremskih Karlovaca i uređenje Stražilova. Opštini Sremski Karlovci… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Uzdrmana "fotelja" predsednika Južne Koreje nakon što je proglasio, pa ukinuo ratno stanje: Podnet zahtev za impičment
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih
Aktivista Dejan Bagarić zadržan u pritvoru nakon hapšenja na protestu u Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 48 minutajoš 12 povezanih
„Nepodnošljive ciničnosti“: Makron se oglasio pred glasanje o nepoverenju vladi
Danas pre 37 minutajoš 11 povezanih