Повезане вести
Зеленски зове Путина на разговор, поручио да нема чега да се плаши
Политика 03.03.2022
КИЈЕВ – Председник Украјине Володимир Зеленски каже да је разумно разговарати, па је на прес конференцији позвао руског председника Владимира Путина на састанак уз поруку: „Ја не гризем. Чега се плашите”. Како преноси Тањуг… »
Зеленски: Директни разговори Путина са мном једини начин да се заустави рат
Н1 Инфо 03.03.2022
Украјински председник Володимир Зеленски казао је да су директни разговори са руским колегом Владимиром Путином једини начин да се заустави рат. „Ми не нападамо Русију и не планирамо то да чинимо. Шта хоћете од нас?! Идите са… »
Зеленски од НАТО-а тражи авионе, жели са Путином директан сусрет
Слободна Европа 03.03.2022
Украјински предсједник Володимир Зеленски одржао је прес-конференцију за новинаре на којој је апеловао на Запад да му пошаље ратне авионе. "Ако немате моћ да затворите небо [наметнете зону забране летова изнад Украјине], онда ми… »
Зеленски: Излаз из рата ако Кремљ третира Украјину на равноправној основи
Вести онлине 03.03.2022
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је данас да би Украјина и Русија могле да нађу излаз из рата ако Кремљ буде третирао Украјину на равноправној основи и дође на преговоре са вољом да преговара у доброј намери. –… »
Зеленски позвао Путина на директне преговоре
Нови магазин 03.03.2022
Председник Украјине Володимир Зеленски позвао је данас руског колегу Владимира Путина на директне преговоре о рату у Украјини. "Седите за сто са мном, само не на 30 метара раздаљине", рекао је Зеленски иронично алудирајући на на… »
Зеленски тражи Путина за преговарачким столом: Али не на 30м као са Макроном
Нова 03.03.2022
Украјински председник Владимир Зеленски казао је да су директни разговори са руским колегом Владимиром Путином једини начин да се заустави рат. „Ми не нападамо Русију и не планирамо то да чинимо. Шта хоћете од нас?! Идите са наше… »
Драматично обраћање зеленског - послао јасну поруку западу: "Ако нас више не буде, Путин ће напасти ове 3 земље"
Мондо 03.03.2022
Зеленски је тражио од НАТО да пошаљу Украјини ратне авионе, а додао је и да Путин може да покрене инвазију на још 3 земље, које су чланице пакта. Зеленски је тражио од НАТО да пошаљу Украјини ратне авионе, а додао је и да… »
Зеленски: Падне ли Украјина, Русија неће стати до Берлинског зида
Ал Јазеера 03.03.2022
Ако немате снаге затворити небо, дајте нам онда авионе, поручио је украјински предсједник Западу. Украјински предсједник Володимир Зеленски позвао је у четвртак Запад да повећа помоћ његовој земљи, упозоривши да ће Русија, буде… »
Зеленски позвао Путина да седне с њим за сто: Само не на 30 метара раздаљине
Радио 021 03.03.2022
Украјински председник Володимир Зеленски казао је да су директни разговори са руским председником Владимиром Путином једини начин да се заустави рат. "Ми не нападамо Русију и не планирамо то да чинимо. Шта хоћете од нас?! Идите… »
Зеленски поново апелује на Запад: Пошаљите нам авионе, ако нас не буде следеће су балтичке државе!
Курир 03.03.2022
Украјински председник Володимир Зеленскиј одржао је конференцију за новинаре на којој је апеловао на Запад да му пошаље ратне авионе. "Ако немате моћ да затворите украјинско небо, онда ми дајте авионе", рекао је. "Ако нас тада… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 9 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 9 минутајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 49 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних