Povezane vesti

Jeziv snimak nesreće u Lazarevcu: Čovek pretrčava ulicu, auto se pojavljuje i udara ga

Jeziv snimak nesreće u Lazarevcu: Čovek pretrčava ulicu, auto se pojavljuje i udara ga

Telegraf 04.03.2022
Vozač se zaustavio, verovatno da bi prišao i pomogao čoveku. U Lazarevcu se u četvrtak dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil udario čoveka, prenosi 192.rs. Na snimku se vidi da automobil pri brzini udara čoveka u trenutku kada on… »
Zapad i Zelenski se više ne slažu? SAD odbile njegov zahtev, predsednik Ukrajine im oštro uzvratio

Zapad i Zelenski se više ne slažu? SAD odbile njegov zahtev, predsednik Ukrajine im oštro uzvratio

Srbija danas 04.03.2022
On je istakao da to mogu biti čak i sovjetski avioni. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom. - Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi… »
Zelenski Zapadu: Ako nemate moć da zatvorite nebo, dajte mi avione, može i sovjetske

Zelenski Zapadu: Ako nemate moć da zatvorite nebo, dajte mi avione, može i sovjetske

Telegraf 04.03.2022
- Zar to nije pošteno - rekao je ukrajinski predsednik. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom. - Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi… »

Vesti dana »