Povezane vesti
Jeziv snimak nesreće u Lazarevcu: Čovek pretrčava ulicu, auto se pojavljuje i udara ga
Telegraf 04.03.2022
Vozač se zaustavio, verovatno da bi prišao i pomogao čoveku. U Lazarevcu se u četvrtak dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil udario čoveka, prenosi 192.rs. Na snimku se vidi da automobil pri brzini udara čoveka u trenutku kada on… »
Zapad i Zelenski se više ne slažu? SAD odbile njegov zahtev, predsednik Ukrajine im oštro uzvratio
Srbija danas 04.03.2022
On je istakao da to mogu biti čak i sovjetski avioni. Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom. - Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi… »
Zelenski Zapadu: Ako nemate moć da zatvorite nebo, dajte mi avione, može i sovjetske
Telegraf 04.03.2022
- Zar to nije pošteno - rekao je ukrajinski predsednik. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom. - Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici i studenti protestovali ispred Ministarstva prosvete, šetaju do RTS-a i sindikata
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih

Marinika Tepić tvrdi da je MUP kupio sedam zvučnih topova LRAD 450 XL
Nedeljnik pre 55 minutajoš 20 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih