Povezane vesti
Orban se ipak dvoumi? "Sankcije Rusiji mač sa dve oštrice"
Večernje novosti 04.03.2022
Foto: Profimedia - Zapad je uveo sankcije Rusiji, a mi smo deo Zapada. Ono što je najvažnije za vreme rata je jedinstvo. Ali sankcije su mač sa dve oštrice i mi ćemo uskoro platiti cenu za to. Vlada prvenstveno radi na tome da se minimizira direktna… »
Orban upozorava: Platićemo cenu…
Vesti online 04.03.2022
“Mađarska je podržala sankcije Evropske unije Rusiji, ali će time i njena ekonomija biti neizbežno pogođena”, rekao je premijer Viktor Orban državnom radiju, prenosi Rojters. – Sankcije imaju cenu, jer je to oružje sa dve oštrice, i mi ćemo tu cenu… »
Orban: Podržali smo sankcije Rusiji, ali to ima cenu koju ćemo platiti
N1 Info 04.03.2022
Mađarska je podržala sankcije Evropske unije Rusiji, ali će i njena sopstvena ekonomija biti neizbežno pogođena njima, rekao je premijer Viktor Orban državnom radiju u petak, a preneo Rojters. Sankcije imaju cenu jer je to oružje sa dve oštrice i mi ćemo… »
Orban: Podržali smo sankcije protiv Rusije, ali ćemo neizbežno osetiti posledice
Telegraf 04.03.2022
Sankcije imaju svoju cenu i to je dvosekli mač, dodao je premijer Mađarske. - Mađarska je podržala sankcije Evropske unije protiv Rusije, ali će njena ekonomija neizbežno osetiti posledice tih sankcija - izjavio je danas premijer Viktor Orban. Kako je… »
Orban: Uveli smo sankcije Rusiji, osetićemo posledice
Dnevnik 04.03.2022
BUDIMPEŠTA: Mađarska je podržala sankcije Evropske unije protiv Rusije, ali će mađarska ekonomija neizbežno osetiti posledice tih sankcija, izjavio je danas premijer te zemlje Viktor Orban. "Sankcije imaju svoju cenu i to je dvosekli mač, a mi ćemo… »
Vesti dana »
Trump kaže da vojska SAD ostaje blizu Irana dok se ne postigne 'pravi sporazum'
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 16 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 11 minutajoš 13 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije sa predstavnicima SNS i Udruženog sindikata Sloga
Euronews pre 56 minutajoš 8 povezanih
Stanje na granicama: Teretnjaci čekaju i do osam sati, za putnička vozila nema zadržavanja
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih