Повезане вести

Звезда и динамо у срцу: Ибањез открио - "Никада не бих играо за Партизан"

Звезда и динамо у срцу: Ибањез открио - "Никада не бих играо за Партизан"

Вечерње новости 04.03.2022
Фото: Н.Параушић Открио је Ибањез да ли се због тога што је носио дрес црвено-белих и Динама суочавао са проблемима. - Не, никад! Једном у Загребу сам имао неке вербалне проблеме због тога што сам играо у Звезди, али мислим да… »
Луис Ибањез открио за која три тима не би никад наступао: "Играо сам за два највећа клуба на Балкану"

Луис Ибањез открио за која три тима не би никад наступао: "Играо сам за два највећа клуба на Балкану"

Спортске.нет 04.03.2022
Некадашњи фудбалер Црвене звезде, а сада Графичара Луис Ибањез причао је за хрватски " Индекс.хр" о свом досадашњем искуству у каријери. Ибањез се летос вратио у српски фудбал и заиграо је за Звездину филијалу Графичар… »
Ибањез: Због Звезде сам имао проблеме у Загребу, за 3 клуба не бих никад играо

Ибањез: Због Звезде сам имао проблеме у Загребу, за 3 клуба не бих никад играо

Нова 04.03.2022
Луис Ибањез, бивши фудбалер Црвене звезде, говорио је о периоду каријере у којима је наступао за Црвену звезду и Динамо из Загреба, те је открио детаље који до сада нису били познати. Истакао је да у Београду никада није имао… »
Луис Ибањез: ‘Постоје три клуба за које никада не бих играо! Поносан сам јер сам носио дрес два највећа клуба на Балкану!’…

Луис Ибањез: ‘Постоје три клуба за које никада не бих играо! Поносан сам јер сам носио дрес два највећа клуба на Балкану!’…

Хот спорт 04.03.2022
Аргентинац је убрзо по доласку на ‘Маракану’ постао миљеник Делија! Леви бек Графичара, Луис Ибањез, за једну сезону у црвено-белом дресу постао је миљеник навијача Црвене звезде. Борбеност, врућ темперамент и феноменална… »

Вести дана »