Povezane vesti
Šampionka Australijan opena propušta Indijan Vels i Majami
Nova 04.03.2022
Ešli Barti, aktuelna šampionka Australijan opena i najbolja teniserka sveta, propustiće turnire u Indijan Velsu i Majamiju, što je i sama potvrdila. Barti je sezonu otvorila sa 11 pobeda i nijednim porazom, ali je u saopštenju za javnost istakla da… »
Barti propušta Masterse u SAD
Danas 04.03.2022
Najbolja teniserka sveta neće igrati na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. „Nažalost, moje telo se nije oporavilo onako kako sam se nadala posle Australijan opena, tako da nisam bila u stanju da se adekvatno pripremim za Indijan Vels i Majami. Ne… »
Šok, prva teniserka sveta odustala od mastersa u SAD!
Sportske.net 04.03.2022
Prva teniserka sveta Ešli Barti saopštila je noćas da neće učestvovati na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, nakon što nije uspela fizički da se oporavi od napora, kojima je bila izložena na Australijan openu. "Nažalost moje telo se nije… »
Barti propušta Indijan Vels i Majami
Sport klub 04.03.2022
Ešli Barti, najbolja teniserka sveta, propustiće turnire u Indijan Velsu i Majamiju. Australijanka, koja je sjajno počela sezonu, trijumfom na prvom gren slemu u sezoni u Melburnu, ističe da se još uvek nije oporavila od te pobede. „Moje telo još… »
Barti propušta Indijan Vels i Majami
N1 Info 04.03.2022
Ešli Barti, najbolja teniserka sveta, propustiće turnire u Indijan Velsu i Majamiju. Australijanka, koja je sjajno počela sezonu, trijumfom na prvom gren slemu u sezoni u Melburnu, ističe da se još uvek nije oporavila od te pobede. „Moje telo još… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona u Staroj Pazovi
RTS pre 3 minutajoš 51 povezana
Studentkinja na putu do Novog Sada u suzama: „Srce mi je puno, izgrlila bih sve građane koji nas podržavaju“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 1 satjoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Ovo su nastradali članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 2 satajoš 32 povezane