Повезане вести
Крвнички пребили човека на њеном наступу! Ево шта Катарина Живковић каже о хаосу у клубу у Новом Саду
Курир 04.03.2022
Огњен А. (29) брутално је претучен на наступу Катарине Живковић протеклог викенда, када је покушао да се попне на бину како би другару из Америке показао атмосферу преко видео позива. Певачица Катарина Живковић за Курир је рекла… »
Оставили га да лежи у локви крви и побегли чим су чули да полиција долази! Ово су припадници обезбеђења клуба у Новом Саду…
Блиц 04.03.2022
Сигурносне камере снимиле су групу мушкараца који су, како се сумња, брутално претукли Новосађанина Огњена А. (28), у ноћи између петка и суботе, у просторијама једног ноћног клуба. Полиција је, како сазнајемо, идентификовала… »
Крвнички тукли недужног госта, па се дали у бег: Шутирали Огњена на наступу звезде Гранда и покушали да му скину ролекс…
Курир 04.03.2022
Огњен А. кога су брутално претукли припадници обезбеђења једног клуба на наступу Катарине Живковић, каже да је нападнут у простору у коме камера нема, а да су нападачи после бруталног пребијања побегли кроз споредна врата. Да… »
„Да сам добио још 2 ударца, био бих у коми“: Обезбеђење клуба претукло младића
Нова 04.03.2022
Новосађанин Огњен А. (28) задобио је тешке телесне повреде када су га у ноћи између петка и суботе зверски претукли припадници обезбеђења једног новосадског клуба у коме је био са две пријатељице. Како сазнаје "Блиц"… »
"Толико су ме тукли да су могли да ме: Убију!" Обезбеђење новосадског клуба брутално претукло младића јер је целе ноћи…
Блиц 04.03.2022
Новосађанин Огњен А. (28) задобио је тешке телесне повреде када су га у ноћи између петка и суботе зверски претукли припадници обезбеђења једног новосадског клуба у коме је био са две пријатељице. Како сазнаје "Блиц"… »
Свукли су ме са бине и тукли, да су ме још два пута ударили умро бих! Обезбеђење клуба унаказило госта (узнемирујућ садржај)…
Курир 04.03.2022
Огњен А. (29) претучен је протеклог викенда у једном новосадском клубу, након што је покушао да се попне на бину и пријатељу који је у Америци покаже атмосферу преко видео позива. Бруталне повреде младићу су нанели припадници… »
Вести дана »
Вучић: Питање је само кад ће стићи упозорење за секундарне санкције
Н1 Инфо пре 7 минутајош 41 повезана
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 17 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних