Повезане вести

Агонија мајке заражене бебе из Аранђеловца: Већ смо једно дете изгубили

Агонија мајке заражене бебе из Аранђеловца: Већ смо једно дете изгубили

Нова 04.03.2022
Једна од три заражене бебе из аранђеловачког породилишта транспортована је данас за Београд, у Универзитетску дечију клинику Тиршова. Како сазнајемо, беба је на респиратору без јасних и предвидивих прогноза, а родитељи, иако се… »
Мајка заражене бебе из аранђеловца: Молимо се да наш дечак преживи! Све ово ми враћа успомене када сам пре 11 година изгубила…

Мајка заражене бебе из аранђеловца: Молимо се да наш дечак преживи! Све ово ми враћа успомене када сам пре 11 година изгубила…

Курир 04.03.2022
Једна од три бебе које су зарежене бактеријом легионелом у породилишту аранђеловачке Опште болнице, у лошем је стању и пребачена је у Универзитетску дечију клинику "Тиршова", у Београду, где је на распиратору. Друге две бебе су… »
Бебе инфициране бактеријом, затворено Одељење гинекологије у Аранђеловцу

Бебе инфициране бактеријом, затворено Одељење гинекологије у Аранђеловцу

Радио 021 04.03.2022
Три бебе, које су пребачене из Здравственог центра Аранђеловац на лечење у Унверзитетски клинички центар Крагујевац, у стабилном су стању, јавља РТС. Здравствено стање бебе која је примљена у тешком стању и прикључена на… »
Заражене три бебе из Аранђеловца су стабилно, једна ће данас из Крагујевца бити пребачена у Београд

Заражене три бебе из Аранђеловца су стабилно, једна ће данас из Крагујевца бити пребачена у Београд

Данас 04.03.2022
Три бебе које су заражене бактеријом лагеионелом у Здравственом центру Аранђеловац и пребачене јуче на лечење у Унверзитетски клинички центар Крагујевац, тренуртно су у стабилном стању, а једна од њих данас ће бити превезена у… »
КЦ Крагујевац: Три бебе заражене бактеријом стабилно, једна пребачена у Тиршову

КЦ Крагујевац: Три бебе заражене бактеријом стабилно, једна пребачена у Тиршову

Нова 04.03.2022
Три бебе, које су пребачене из Здравственог центра Аранђеловац на лечење у Унверзитетски клинички центар Крагујевац су стабилно, саопштено је из те установе. Беба, која је примљена у тешком здравственом стању и на механичкој… »

Вести дана »