Povezane vesti
Bjelogrlića upleli u rusko-ukrajinski sukob! Zbog poznatog srpskog glumca reagovalo rusko Ministarstvo spoljnih poslova!
Kurir 04.03.2022
Rusko-ukrajinska kriza oyviljno je uzdrmala ceo svet, a to je glavna tema i na društvenim mrežama gde se mogu pronaći i ozbiljne analize, ali i sijaset lažnih vesti i šaljivih montaža ovog sukoba. Tako su se prethodnih dana mogle videti čak i scene iz… »
To je dragan iz srpskog filma: Moskva se zvanično oglasila zbog serije lažnih vesti fabrike trolova rade duple smene (foto)
Kurir 04.03.2022
Ministarstvo spoljnih poslova Rusije oglasilo se povodom mnogobrojnih objava na društvenim mrežama u kojima se srpski glumci lažno predstavljaju kao heroji ukrajinske vojske, a scene iz srpskih filmova kao dokazi za navodne ratne zločine koje je počinila… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana