Povezane vesti
Vučić obećao Džonsonu da će Srbija čuvati mir u regionu
Slobodna Evropa 04.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar saopštio je da je u razgovoru sa predsednikom Vlade Velike Britanije Borisom Džonsonom istakao da će Srbija čuvati mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu. On je na Instagramu 4. marta objavio da je razgovarao sa Džonsonom… »
Vučić Džonsonu: Poštovanje teritorijalnog integriteta suštinski važno za Srbiju
RTS 04.03.2022
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa premijerom Velike Britanije Borisom Džonsonom i istakao da je poštovanje međunarodnog prava i teritorijalnog integriteta država suštinski važno za Srbiju. "Upravo sam završio razgovor sa Borisom… »
Vučić razgovarao sa Džonsonom, britanski premijer obećao posetu Srbiji
Euronews 04.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je razgovarao sa premijerom Velike Britanije Borisom Džonsonom. "Upravo sam završio razgovor sa Borisom Džonsonom, u kome sam istakao da je princip poštovanja normi međunarodnog prava od… »
Vučić razgovarao sa Borisom Džonsonom: Srbija će po svaku cenu čuvati mir i stabilnost u regionu
Srbija danas 04.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s britanskim premijerom Borisom Džonsonom. - Upravo sam završio razgovor sa Borisom Džonsonom u kome sam istakao da je princip poštovanja normi međunarodnog prava od suštinskog značaja za… »
Vesti dana »

Haos u Nišu: Gradonačelnik polivan vodom, student uhapšen zbog snimka (VIDEO)
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Novosađani sa 16 minuta tišine odali počast i novoj žrtvi pada nadstrešnice
Beta pre 2 satajoš 32 povezane

Advokat o „zvučnom topu“: To što ne ispaljuje granatu kao tenk ili raketu kao avion, ne menja suštinu da se radi o oružju koje policija koristi protivzakonito
Nova pre 11 satijoš 12 povezanih

Protest Subotičana ispred železničke stanice: Ovo su trenuci u kojima ustajemo ili nestajemo
Nova pre 4 satijoš 38 povezanih

Željko i dalje veruje u svoj tim: ''Možda je bolniji onaj poraz od pola koša...''
Sportske.net pre 20 minutajoš 60 povezanih