Повезане вести
Вучић обећао Џонсону да ће Србија чувати мир у региону
Слободна Европа 04.03.2022
Председник Србије Александар саопштио је да је у разговору са председником Владе Велике Британије Борисом Џонсоном истакао да ће Србија чувати мир и стабилност на Западном Балкану. Он је на Инстаграму 4. марта објавио да је… »
Вучић Џонсону: Поштовање територијалног интегритета суштински важно за Србију
РТС 04.03.2022
Председник Александар Вучић разговарао је са премијером Велике Британије Борисом Џонсоном и истакао да је поштовање међународног права и територијалног интегритета држава суштински важно за Србију. "Управо сам завршио разговор… »
Вучић разговарао са Џонсоном, британски премијер обећао посету Србији
Еуроневс 04.03.2022
Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је разговарао са премијером Велике Британије Борисом Џонсоном. "Управо сам завршио разговор са Борисом Џонсоном, у коме сам истакао да је принцип поштовања норми међународног… »
Вучић разговарао са Борисом Џонсоном: Србија ће по сваку цену чувати мир и стабилност у региону
Србија данас 04.03.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас с британским премијером Борисом Џонсоном. - Управо сам завршио разговор са Борисом Џонсоном у коме сам истакао да је принцип поштовања норми међународног права од… »
Вести дана »

Полиција испред Градске куће у Зајечару, унутра маскирани људи: Како изгледа конститутивна седница (ВИДЕО)
Данас пре 3 сатајош 31 повезана

Зеленски рекао да је са Трампом разговарао о санкцијама Русији и војној сарадњи
Нови магазин пре 1 сатјош 28 повезаних

Шапић: Трг Николе Пашића биће завршен за два дана, не зна се када ће бити пуштен саобраћај због шатора
Инсајдер пре 1 сатјош 26 повезаних

Временска прогноза Србије: локални пљускови и грмљавина на истоку, најава топлотног таласа од 9. августа
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане