Povezane vesti
Vučić obećao Džonsonu da će Srbija čuvati mir u regionu
Slobodna Evropa 04.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar saopštio je da je u razgovoru sa predsednikom Vlade Velike Britanije Borisom Džonsonom istakao da će Srbija čuvati mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu. On je na Instagramu 4. marta objavio da je razgovarao sa Džonsonom, kome… »
Vučić Džonsonu: Poštovanje teritorijalnog integriteta suštinski važno za Srbiju
RTS 04.03.2022
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa premijerom Velike Britanije Borisom Džonsonom i istakao da je poštovanje međunarodnog prava i teritorijalnog integriteta država suštinski važno za Srbiju. "Upravo sam završio razgovor sa Borisom Džonsonom, u… »
Vučić razgovarao sa Džonsonom, britanski premijer obećao posetu Srbiji
Euronews 04.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je razgovarao sa premijerom Velike Britanije Borisom Džonsonom. "Upravo sam završio razgovor sa Borisom Džonsonom, u kome sam istakao da je princip poštovanja normi međunarodnog prava od suštinskog… »
Vučić razgovarao sa Borisom Džonsonom: Srbija će po svaku cenu čuvati mir i stabilnost u regionu
Srbija danas 04.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s britanskim premijerom Borisom Džonsonom. - Upravo sam završio razgovor sa Borisom Džonsonom u kome sam istakao da je princip poštovanja normi međunarodnog prava od suštinskog značaja za Srbiju, kao… »
Vesti dana »

Bakić o Vučićevom pozivu: S kriminalcima se ne razgovara - može samo da se pregovara o uslovima njihove predaje
Pravda pre 54 minutajoš 61 povezana

Nevreme pogodilo Kragujevac: Preplavljene ulice, kontejneri na kolovozu, vetar nosio voće iz prodavnica
Nedeljnik pre 39 minutajoš 64 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 52 povezane

Ozbiljan peh: Rival Srbije bez svog najboljeg igrača na Evrobasketu! Odlazak jedinog željkovog promašaja?! Dizanje forme u finišu nedovoljno za ostanak!
Hot sport pre 4 minutajoš 33 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 1 satjoš 20 povezanih