Povezane vesti
Ima unučiće, zarađuje hiljade na golišavim slikama i kaže - Srbija mi uopšte ne nedostaje! Ljuba priznala da je ogorčena
Mondo 04.03.2022
Rijaliti učesnica i zvezda sajta za odrasle priznala da dolazi u domovinu da bi se videla sa unučićima i prijateljima. Rijaliti učesnica i zvezda sajta za odrasle priznala da dolazi u domovinu da bi se videla sa unučićima i prijateljima U današnjem… »
Srbija mi ne nedostaje Ljuba Pantović se uključila u program uživo na dan svog rođendana, pa otkrila ogorčena sam na neke…
Kurir 04.03.2022
Gosti današnjeg Pulsa Bara i domaćina, voditelja i novinara Ivana Gajića bili su menadžer Bara Nenad Mirković i novinarka Katarina Bojović sa Mondo portala. U jednom trenutku se u Puls Bara uključila i Ljuba Pantović, preko vajber poziva, koja je otkrila… »
Vesti dana »

Masakr u poslovnoj zgradi u Njujorku, ovo je ubica! Uleteo unutra sa puškom u ruci, prvo usmrtio policajca i nastavio sa rafalnom paljbom (foto, video)
Kurir pre 40 minutajoš 22 povezane

Pogledajte kako su muškarci s kapuljačama i maskama na licu upali na Univerzitet u Novom Pazaru: Dekanka i načelnik policije u zgradi VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinski zvaničnici: Najmanje 20 poginulih u noćašnjim ruskim napadima
Radio sto plus pre 15 minutajoš 20 povezanih

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih