Povezane vesti
Vučić: Zabranićemo izvoz pšenice, moći će samo uz dozvolu Vlade Srbije
N1 Info 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Mađarska već zabranila izvoz pšenice i da će tokom sledeće nedelje i Vlada Srbije doneti takvu odluku i da će samo uz njenu dozvolu pšenica moći da bude izvezena. On je za TV Kurir rekao da Srbija ne… »
Vučić: Trpećemo posledice zbog Ukrajine, biće svega – nabavljamo palmino ulje
Nova 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da građani Srbije ponekad ne razumeju tektonske promene koje se trenutno dešavaju u svetu. Podvukao je da će namirnica i svih zaliha biti, ali da ipak i dalje nabavlja mleko u prahu i palmino ulje… »
Moj izbor je uvek Srbija! Predsednik Vučić u Usijanju: Mi smo mali, ali ponosan narod
Kurir 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu posle gostovanja u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji. "Srbija će čuvati mir i stabilnost, mi smo mali, ali ponosan narod. Volim ovu zemlju, mi drugu nemamo, borio sam se i znam da su to… »
Svega imamo i više nego dovoljno: Predsednik Vučić o lažnim objavama koje su uznemirile javnost (video)
Kurir 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na lažne vesti o nestašici goriva i namirnica, koje su uznemirile javnost. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) U specijalnom izdanju emisije "Usijanje" na Kurir… »
PREDSEDNIK Vučić o ukrajinskoj krizi: Srbija će trpeti posledice, kao i druge zemlje Evrope, ali ne brinite, biće dovoljno…
Kurir 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na početku gostovanja u specijalnom izdanju "Usijanja" na Kurir televiziji govorio o ukrajinskoj krizi. Vučić je, govoreći o toj temi, pomenuo i pritiske na Srbiju. 02:00 PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO: Makron rekao da… »
Predsednik Srbije u specijalnom izdanju usijanja: Stvari u svetu ne idu dobro, ali Srbija je na dobrom putu, narod da ne brine
Kurir 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost specijalnog izdanja emisije Usijanje na Kurir televiziji i rekao da će Srbija čuvati mir i stabilnost, kao i da smo mi mali, ali ponosan narod. Otkrio je i da je predsednik Francuske Makron danas izjavio da… »
Vučić o ukrajinskoj krizi: Srbija će trpeti posledice, kao i druge zemlje Evrope
Vesti online 05.03.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, povodom krize u Ukrajini, da će Srbija trpeti posledice kao i druge zemlje Evrope. „Dolazi do poremećaja na svetskom tržištu, u nabavkama roba, političkim odnosima, globalna politička scena se menja. Ponekad mi… »
Nema potrebe da ljudi paniče, imamo svega! Vučić o hrani, gorivu i aktuelnoj situaciji - Srbija će čuvati mir
Mondo 05.03.2022
Predsednik istakao da će Srbija čuvati mir i da je to najbitnije za našu zemlju. Predsednik istakao da će Srbija čuvati mir i da je to najbitnije za našu zemlju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na Kurir televiziji i komentariše najvažnije… »
Vučić: Imaćemo dovoljno hleba i pšenice ne samo za Srbiju, već i region
Euronews 05.03.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ćemo imati dovljno hleba i pšenice ne samo za nas, već i za region. "Danas je najavljena najveća nestašice pšenice. Za nas je važno da kažem da će biti dovljno hleba i pšenice za ceo region, to je naše… »
Ekskluzivno! Vučić u 21 u specijalnom izdanju usijanja na TV Kurir Otkriće da li je Srbija bezbedna u sukobu Rusije i Ukrajine…
Kurir 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost specijalnog izdanja emisije Usijanje na Kurir televiziji večeras od 21 sat. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Vučić će, između ostalog, otkriti da li je Srbija… »
Vučić će sutra govoriti o dešavanjima u Ukrajini i potezima Srbije, kao i o kandidaturi za predsednika
Blic 05.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra od 21 sat govoriće o najvažnijim pitanjima u zemlji, regionu i svetu. Šef države će otkriti da li će prihvatiti kandidaturu za predsednika Srbije ako ga predsedništvo SNS na sednici u nedelju za to predloži, piše… »
Vesti dana »

„Odsviran mu je kraj“: Reakcija Zukana Heleza na oduzimanje mandata Dodiku
Danas pre 51 minutajoš 50 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane