Повезане вести

(ВИДЕО) “Не пуцајте, ми смо новинари”: Екипа Скај њуза упала у заседу, дописник рањен

(ВИДЕО) “Не пуцајте, ми смо новинари”: Екипа Скај њуза упала у заседу, дописник рањен

Недељник 05.03.2022
(Бета/АП Пхото/Мариенко Андрев) Главни дописник Скај њуза Стјуарт Ремзи и његов тим нападнути су у понедељак у близини Кијева, преноси Скај њуз. Сниматељ Ричи Моклер погођен је два пута метком у панцир, док је Ремзи том… »
„Новинари! Ми смо новинари!“: Руси из заседе изрешетали ауто Скај њуза ВИДЕО

„Новинари! Ми смо новинари!“: Руси из заседе изрешетали ауто Скај њуза ВИДЕО

Нова 05.03.2022
Новинарска екипа британског "Скај Њуза" нападнута је на путу ка граду Бучи, који се налази у близини Кијева, а у коме је претходних дана украјинска војска уништила руски конвој. Иако је Буча од престонице Кијева удаљена свега… »
Потресан снимак из Украјине: Екипа Скај њуза упала у заседу, дописник рањен

Потресан снимак из Украјине: Екипа Скај њуза упала у заседу, дописник рањен

Н1 Инфо 05.03.2022
Главни дописник Скај њуза Стјуарт Ремзи и његов тим нападнути су у понедељак у близини Кијева. Сниматељ Ричи Моклер погођен је два пута метком у панцир, док је Ремзи том приликом рањен, преноси Скај њуз. Екипа британске… »
Сниматељ погођен два пута метком Рањен и новинар британске телевизије у близини Кијева узнемирујући видео

Сниматељ погођен два пута метком Рањен и новинар британске телевизије у близини Кијева узнемирујући видео

Курир 05.03.2022
Главни дописник Скај њуза Стјуарт Ремзи и његов тим нападнути су у понедељак у близини Кијева. Сниматељ Ричи Моклер погођен је два пута метком у панцир, док је Ремзи рањен, преноси Скај њуз. Тхис ис абсолутели террифиинг -… »
Сниматељ погођен два пута метком: Рањен и новинар британске телевизије у близини Кијева (узнемирујући снимак)

Сниматељ погођен два пута метком: Рањен и новинар британске телевизије у близини Кијева (узнемирујући снимак)

Блиц 05.03.2022
Главни дописник Скај њуза Стјуарт Ремзи и његов тим нападнути су у понедељак у близини Кијева. Сниматељ Ричи Моклер погођен је два пута метком у панцир, док је Ремзи том приликом рањен, пише Скај њуз. Екипа британске… »

Вести дана »