Povezane vesti
Reprezentacija Crne Gore dobila još jedno pojačanje iz Srbije!
Sportske.net 05.03.2022
Reprezentacija Crne Gore će krajem ovog meseca odigrati dve prijateljske utakmice, rivali će im biti Jermenija i Grčka, a jedno ime sa spiska koji je objavio selektor Miodrag Radulović privlači posebnu pažnju. U pitanju je Nikola Šipčić, 26-godišnji… »
Crna gora uzela još jednog Srbina: Rođen u Priboju, igrao Superligu - sad će debitovati u reprezentaciji!
Mondo 05.03.2022
Snažni defanzivac prihvatio poziv da zaigra za crnogorsku fudbalsku reprezentaciju. Snažni defanzivac prihvatio poziv da zaigra za crnogorsku fudbalsku reprezentaciju. Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće u predstojećem prozoru prijateljske mečeve… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 15 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 5 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 50 minutajoš 37 povezanih