Повезане вести
Очарала снажном емоцијом, сви верују у њену победу: Марија Микић отворила душу пред финале, вереник има посебну поруку!
Мондо 05.03.2022
Трудна певачица је спремна за вечерашње финале у којем наступа под редним бројем 17, а пред сам почетак за МОНДО су она и њен вереник Јован открили како се осећају. Трудна певачица је спремна за вечерашње финале у којем… »
Први заједнички интервју Марије Микић с вереником пред финале песме за Евровизију: Ево шта кажу о принови и да ли се надају…
Курир 05.03.2022
Певачица Марија Микић, која важи за једног од највећих фаворита за победу на овогодишњој "Песми за Евровизију 22", чије је финале на програму вечерас од 21 час на РТС 1, ексклузивно за Мондо открила је како се осећа пред можда и… »
Драма пред финале Песме за Евровизију: Трудна Марија Микић урадила ову ствар свом веренику, а ево како јој се он реванширао…
Курир 05.03.2022
Марија Микић учествује у финалу "Песме за Евровизију '22.", а мало пред данашњу пробу догодила јој се мања незгода. Наиме, трудна певачица је открила на друштвеним мрежама да је случајно закључала вереника Јована Пантића кад… »
Сви ме питају како ћеш кад си трудна? Лепо ћу! Марија Микић направила пометњу на Инстаграму - Жене су суперхероји!
Мондо 05.03.2022
Певачица која се пласирала у финале избора за представника Србије на Еуросонгу послала моћну поруку на друштвеним мрежама. Певачица која се пласирала у финале избора за представника Србије на Еуросонгу послала моћну поруку на… »
Људи ја нисам болесна, ја сам трудна: Марија Микић запушила уста свима који се питају како ће се такмичити јер је у другом…
Курир 05.03.2022
Певачица Марија Микић је на бини у првој полуфиналној вечери избора за песму Евровизије открила је да је у другом стању, а сад се тим поводом огласила на друштвеним мрежама. "Имам потребу да се обратим свима на овај начин. Много… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана