Povezane vesti

Očarala snažnom emocijom, svi veruju u njenu pobedu: Marija Mikić otvorila dušu pred finale, verenik ima posebnu poruku!

Očarala snažnom emocijom, svi veruju u njenu pobedu: Marija Mikić otvorila dušu pred finale, verenik ima posebnu poruku!

Mondo 05.03.2022
Trudna pevačica je spremna za večerašnje finale u kojem nastupa pod rednim brojem 17, a pred sam početak za MONDO su ona i njen verenik Jovan otkrili kako se osećaju. Trudna pevačica je spremna za večerašnje finale u kojem nastupa pod rednim… »
Drama pred finale Pesme za Evroviziju: Trudna Marija Mikić uradila ovu stvar svom vereniku, a evo kako joj se on revanširao…

Drama pred finale Pesme za Evroviziju: Trudna Marija Mikić uradila ovu stvar svom vereniku, a evo kako joj se on revanširao…

Kurir 05.03.2022
Marija Mikić učestvuje u finalu "Pesme za Evroviziju '22.", a malo pred današnju probu dogodila joj se manja nezgoda. Naime, trudna pevačica je otkrila na društvenim mrežama da je slučajno zaključala verenika Jovana Pantića kad je krenula na… »
Prvi zajednički intervju Marije Mikić s verenikom pred finale pesme za Evroviziju: Evo šta kažu o prinovi i da li se nadaju…

Prvi zajednički intervju Marije Mikić s verenikom pred finale pesme za Evroviziju: Evo šta kažu o prinovi i da li se nadaju…

Kurir 05.03.2022
Pevačica Marija Mikić, koja važi za jednog od najvećih favorita za pobedu na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju 22", čije je finale na programu večeras od 21 čas na RTS 1, ekskluzivno za Mondo otkrila je kako se oseća pred možda i najvažniji… »
Ljudi ja nisam bolesna, ja sam trudna: Marija Mikić zapušila usta svima koji se pitaju kako će se takmičiti jer je u drugom…

Ljudi ja nisam bolesna, ja sam trudna: Marija Mikić zapušila usta svima koji se pitaju kako će se takmičiti jer je u drugom…

Kurir 05.03.2022
Pevačica Marija Mikić je na bini u prvoj polufinalnoj večeri izbora za pesmu Evrovizije otkrila je da je u drugom stanju, a sad se tim povodom oglasila na društvenim mrežama. "Imam potrebu da se obratim svima na ovaj način. Mnogo je pomešanih… »
Svi me pitaju kako ćeš kad si trudna? Lepo ću! Marija Mikić napravila pometnju na Instagramu - Žene su superheroji!

Svi me pitaju kako ćeš kad si trudna? Lepo ću! Marija Mikić napravila pometnju na Instagramu - Žene su superheroji!

Mondo 05.03.2022
Pevačica koja se plasirala u finale izbora za predstavnika Srbije na Eurosongu poslala moćnu poruku na društvenim mrežama. Pevačica koja se plasirala u finale izbora za predstavnika Srbije na Eurosongu poslala moćnu poruku na društvenim mrežama… »

Vesti dana »