Povezane vesti

Sa produkcijom nemoj da se igraš! Opominjem te poslednji put: Voditelj zaurlao i obratio se ovom zadrugaru: Zapamti gde si…

Sa produkcijom nemoj da se igraš! Opominjem te poslednji put: Voditelj zaurlao i obratio se ovom zadrugaru: Zapamti gde si…

Kurir 05.03.2022
U Beloj kući za vreme nominacija došlo do sukoba Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara, kada je voditelj javno osudio ponašanje Mensura jer je provocirao Cara na fizički okršaj. Potom je Stefan Karić ustao da prokomentariše ovu svađu, kada je Mensur… »
Dejan stao na carevu stranu, Mensur sam protiv svih! Dragojević šokirao podrškom Filipu zbog kog se razveo od Dalile! (video)…

Dejan stao na carevu stranu, Mensur sam protiv svih! Dragojević šokirao podrškom Filipu zbog kog se razveo od Dalile! (video)…

Kurir 05.03.2022
U toku nominacijau Zadruzi desio se fizički obračun Mensura Ajdarpašića i Filipa Cara, nakon tog sukoba, voditelj dao je reč Dejanu Dragojeviću, kako bi prokomentarisao ovaj okršaj. - Ja ne podržavam ovo što je Mensur uradio. Kada je pušten snimak kada… »

Vesti dana »