Povezane vesti
Virus korona u našoj zemlji odneo više od 15.000 života
Politika 05.03.2022
Lekari kao najteže trenutke u pandemiji vide sam početak pojave bolesti o kojoj nisu mnogo znali, veliki broj obolelih i preminulih kada se pojavio delta soj i žale zbog nedovoljnog broja vakcinisanih. Tačno pre dve godine, 6. marta 2020, u Srbiji je… »
Kurir ekskluzivno otkriva Ova žena je srpski nulti kovid pacijent - ona je koronu donela iz Lugana! Prava istina posle dve…
Kurir 05.03.2022
Ovo je žena J. R. koja je zapravo srpski nulti pacijent i koja je iz Lugana očigledno zaražena doletela u Niš još 24. februara 2020, 11 dana pre onog 6. marta kada je zvanično Igor Đantar, privrednik iz Bačke Topole postao nulti kovid pacijent… »
Dejan Vrebalov 2 puta bio mrtav: Umrla mi je majka dok sam bio na respiratoru, i kad joj je bilo 40 dana, bio sam na…
Kurir 05.03.2022
Dva puta mrtav, dva puta na veštačkim plućima kao nijedan pacijent dosad. Na respiratoru je bio kad mu je majka umrla, ali i kad su joj davali 40 dana. I uspeo je! Dejan Vrebalov (48), poznati poljoprivrednik iz Novog Bečeja, živi novi, reklo bi se… »
"Ljudi zovu u pola noći i mole da ih smeste u bolnicu": Profesor Tiodorović: Naš prvi kovid pacijent je bio 24. februara, a…
Blic 04.03.2022
Kao nulti potvrđeni slučaj kovida 19 u Srbiji uzima se pacijent iz Bačke Topole koji je registrovan 6. marta 2020, a zapravo je nulti slučaj žena iz Lugana, Nišlijka poreklom, koja je iz Bergama avionom došla u Niš još 24. februara 2020, otkriva… »
Vesti dana »
Petrušev za SK: Baš nam je ovo trebalo (VIDEO) Kako je Zvezda priredila „crni petak“ Bajernu (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTS pre 29 minutajoš 12 povezanih
Džihadisti osvojili strateški grad u Siriji: Zarobili vojnike, ruske snage bombarduju militante
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih