Повезане вести

Вирус корона у нашој земљи однео више од 15.000 живота

Вирус корона у нашој земљи однео више од 15.000 живота

Политика 05.03.2022
Лекари као најтеже тренутке у пандемији виде сам почетак појаве болести о којој нису много знали, велики број оболелих и преминулих када се појавио делта сој и жале због недовољног броја вакцинисаних. Тачно пре две године, 6… »
Курир ексклузивно открива Ова жена је српски нулти ковид пацијент - она је корону донела из Лугана! Права истина после две…

Курир ексклузивно открива Ова жена је српски нулти ковид пацијент - она је корону донела из Лугана! Права истина после две…

Курир 05.03.2022
Ово је жена Ј. Р. која је заправо српски нулти пацијент и која је из Лугана очигледно заражена долетела у Ниш још 24. фебруара 2020, 11 дана пре оног 6. марта када је званично Игор Ђантар, привредник из Бачке Тополе постао нулти… »
Дејан Вребалов 2 пута био мртав: Умрла ми је мајка док сам био на респиратору, и кад јој је било 40 дана, био сам на…

Дејан Вребалов 2 пута био мртав: Умрла ми је мајка док сам био на респиратору, и кад јој је било 40 дана, био сам на…

Курир 05.03.2022
Два пута мртав, два пута на вештачким плућима као ниједан пацијент досад. На респиратору је био кад му је мајка умрла, али и кад су јој давали 40 дана. И успео је! Дејан Вребалов (48), познати пољопривредник из Новог Бечеја… »
"Људи зову у пола ноћи и моле да их сместе у болницу": Професор Тиодоровић: Наш први ковид пацијент је био 24. фебруара, а не…

"Људи зову у пола ноћи и моле да их сместе у болницу": Професор Тиодоровић: Наш први ковид пацијент је био 24. фебруара, а не…

Блиц 04.03.2022
Као нулти потврђени случај ковида 19 у Србији узима се пацијент из Бачке Тополе који је регистрован 6. марта 2020, а заправо је нулти случај жена из Лугана, Нишлијка пореклом, која је из Бергама авионом дошла у Ниш још 24… »

Вести дана »