Povezane vesti
Tepić: Nema saradnje sa partijama koje su deo režima
Euronews 05.03.2022
Nakon izbora nije moguća bilo kakva saradnja sa liderima bošnjačkih partija koje su deo režima ili u koaliciji sa SNS, poručila je danas u Novom Pazaru nosilac liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić. "Naš stav je da nema saradnje sa SNS-om i… »
Marinika Tepić u Novom Pazaru: Nema koalicije sa strankama bliskim SNS-u
Sandžak press 05.03.2022
Predstavlajući izborni program liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije”, njen nosilac Marinika Tepić u izjavi za medije istakla da će se na ovim izborima glasati za ili protiv Aleksandra Vučića. “Korupcija je do te mjere, ne samo do nosa nego i preko glave… »
Tepić: Nema saradnje sa strankama koje su deo režima
Nova 05.03.2022
Nosilac liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije” Marinika Tepić poručila je danas u Novom Pazaru da nakon izbora nije moguća bilo kakva saradnja sa liderima bošnjačkih partija koje su deo režima, ili u koaliciji sa SNS-om. “Svi oni koji su u direktnoj… »
Tepić: Nema saradnje sa Ljajićem, Ugljaninom i Zukorlićem; vreme je za promene iz korena
Novi magazin 05.03.2022
Nosilac liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić poručila je danas u Novom Pazaru da nakon izbora nije moguća bilo kakva saradnja sa liderima bošnjačkih partija Rasimom Ljajićem, Sulejmanom Ugljaninom i Usameom Zukorlićem. "Koliko ja znam oni… »
Tepić: Nema saradnje sa Ljajićem, Ugljaninom i Zukorlićem
Radio sto plus 05.03.2022
“Koliko ja znam oni su u direktnoj saradnji sa Srpskom naprednom strankom, a s obzirom da je naš stav da nema koaliranja sa SNS-om i strankama režima, onda nema saradnje ni sa njima, ni na koji način, ni direktno, ni indirektno”, kazala je Tepić. Ona je… »
Vesti dana »
Posle kišovitog jutra, tokom dana smena sunca i oblaka, temperatura do 28 stepeni
Šabačke novosti pre 1 satjoš 24 povezane
Rubio o zahtevu Irana da kontroliše Ormuski moreuz: Opasan presedan koji ugrožava svetsku ekonomiju
Pravo u centar pre 27 minutajoš 15 povezanih
Đedović Handanović posle sastanka sa Mićovićem: Otežan uvoz derivata, važan redovan rad rafinerije, rezerve dizela 269.000 tona
Insajder pre 42 minutajoš 14 povezanih
Do kraja godine planiran upis do 800.000 objekata po zakonu Svoj na svome
Nedeljnik pre 2 minutajoš 12 povezanih
Aleksić (NPS): Sednica o nepoverenju Vladi kako bi vlast posle nje mogla da raspiše vanredne izbore
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih