Povezane vesti
Svedok je video kako peru moju krv sa ruku: Pretučeni Novosađanin veruje da će policija uskoro uhapsiti batinaše!
Kurir 05.03.2022
Ognjen A. (29), koji je prošlog vikenda unakažen od batina u jednom klubu od strane obezbeđenja kaže da se nada da će napadači uskoro biti uhapšeni. Slučaj brutalnog prebijanja Ognjena A. (29) u novosadskom klubu u noći između 26. i 27. februara… »
Vrištao sam i zapomagao, niko me nije čuo! Udarali su me rukama i nogama: Ispovest mladića koga je pretuklo obezbeđenje kluba…
Kurir 05.03.2022
Ognjen A. (29) brutalno je pretučen proteklog vikenda u jednom novosadskom noćnom klubu, nakon što je pokušao da se popne na binu i prijatelju koji je u Americi pokaže atmosferu preko video-poziva. Brutalne povrede mladiću su naneli pripadnici… »
Vesti dana »
Crveni alarm za celu planetu: Nafta prešla 100 dolara po barelu, analitičari upozoravaju na drastično poskupljenje goriva zbog nove eskalacije sukoba
Kurir pre 23 minutajoš 26 povezanih
Danas promenljivo oblačno,popodne stiže razvedravanje i prestanak padavina,temperatura do 26 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 13 minutajoš 22 povezane
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 28 minutajoš 22 povezane
Danas sednica Skupštine Grada Beograda o projektima javno-privatnog partnerstva
B92 pre 2 satajoš 11 povezanih