Повезане вести
Уједињени предали кандидатуру Поноша за председника Србије
Топ пресс 05.03.2022
Коалиција „Уједињени за победу Србије“ предала је данас Републичкој изборној комисији (РИК) кандидатуру Здравка Поноша за председника Србије. Та коалиција је друга међу странкама и коалицијама која је предала листу за изборе за… »
Делић (НАДА): Подржао сам Јовановића сигуран да никада неће издати националне интересе Србије
Бета видео 05.03.2022
БЕОГРАД – “Подржао сам кандидатуру др Милоша Јовановића за председника Србије због тога што је он доследан у свом патриотизму и што сам сигуран да он ни под којим условима неће издати националне интересе Србије”, рекао је генерал… »
Коалиција Нада предала кандидатуру Милоша Јовановића за председника Србије(ВИДЕО)
Радио сто плус 05.03.2022
Председник Покрета обнове краљевине Србије (ПОКС) Војислав Михаиловић изјавио је да је ПОКС подржао Јовановића зато што је он обећао да ће отворити питање промене државног уредјења Србије. „Сигурно је потребно време и… »
Коалиција НАДА предала кандидатуру Милоша Јовановића за председника Србије
Глас Западне Србије 05.03.2022
Српска коалиција НАДА, коју чине ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана, предала је данас Републичкој изборној комисији (РИК) кандидатуру Милоша Јовановића за председника Србије. Коалиција НАДА је прва међу странкама и коалицијама која… »
Вести дана »

(Мапе) ови датуми доносе велике промене времена: Скок температуре, па нагло захлађење! Зима можда са чак -20 степена!?
Блиц пре 6 минутајош 18 повезаних

Милојевић сања клупу Србије: "Не знам још колико ћу бити тренер Звезде"
Б92 пре 26 минутајош 18 повезаних

Појачане мере саобраћајне полиције у циљу веће безбедности пешака
Плус онлине пре 36 минутајош 13 повезаних

Лавров упозорио: Ако САД пошаљу ракете Украјини, односи Москва–Вашингтон биће уништени
Вечерње новости пре 1 сатјош 13 повезаних

Хамас предао тела 2 таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
Недељник пре 1 сатјош 9 повезаних