Povezane vesti
Ribolovac i njegov sin za dlaku izbegli smrt u kanjonu Đetinje
Užice oglasna tabla 05.03.2022
Tresao sam se kao prut… Noge su mi se odsekle… Strah me je stigao tek kad smo sa bezbedne udaljenosti shvatili da smo mogli da poginemo i da su nas sekunde delile od smrti. Ovo su reči Ivana Bakića (34) iz Užica koji je sa petogodišnjim sinom… »
Sekunde nas delile od smrti, u poslednjem trenutku sam zgrabio dete: Užičanin i njegov sin izbegli tragediju u kanjonu…
Kurir 05.03.2022
Užičanin Ivan Bakić (34) i njegov petogodišnji sin danas su za dlaku izbegli smrt kada se u kanjonu Đetinje, odronila veća količina kamenja i zasula mesto na kome su se oni nalazili. -Bukvalno, sekunde su nas delile od smrti, sreća pa sam začuo… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora, pucao bez povoda u nameri da ubije
Beta pre 43 minutajoš 69 povezanih
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 8 minutajoš 43 povezane
Blokiran Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, glavni ulaz ograđen crvenom mrežom
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih
Na sajtu Vlade Srbije počelo objavljivanje dokumenata o rekonstrukciji novosadske Železničke stanice
N1 Info pre 12 minutajoš 34 povezane
„Sinoć su tukli studente, danas su tukli poslanike“: Novosadska opozicija najavila novo okupljanje
N1 Info pre 42 minutajoš 25 povezanih