Povezane vesti
Kupujem cveće i verenici i bivšoj ženi! Darko Lazić šokirao izjavom u emisiji - "Ne zanima me šta mama misli"
Mondo 05.03.2022
Pevač je iskreno govorio o odnosu s Barbarom. Pevač je iskreno govorio o odnosu s Barbarom. Pevač Darko Lazić odložio je svadbu s koleginicom Barbarom Bobak koju je nedavno zaprosio, a budući da su muško-ženski odnosi nepresušna tema za polemisanje, i… »
Bitno da je meni dobra, a da li je mami dobra, to je njena stvar! Darko Lazić iznenadio sve izjavom!
Kurir 05.03.2022
Folk pevač Darko Lazić progovorio je na temu žena, a tom prilikom je istakao da ga ne interesuju tuđa mišljenja kada su u odabir devojke. - Meni je btino da je meni dobra, a mami da li je dobra ili nije, to je njena stvar. Đavo sam za žene definitivno -… »
Vesti dana »
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Radio sto plus pre 26 minutajoš 32 povezane
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 3 satajoš 48 povezanih
Odbor za pravosuđe predložio Skupštini da usvoji Mrdićev set pravosudnih zakona
N1 Info pre 56 minutajoš 24 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 2 satajoš 44 povezane