Povezane vesti
Kupujem cveće i verenici i bivšoj ženi! Darko Lazić šokirao izjavom u emisiji - "Ne zanima me šta mama misli"
Mondo 05.03.2022
Pevač je iskreno govorio o odnosu s Barbarom. Pevač je iskreno govorio o odnosu s Barbarom. Pevač Darko Lazić odložio je svadbu s koleginicom Barbarom Bobak koju je nedavno zaprosio, a budući da su muško-ženski odnosi nepresušna tema za polemisanje, i… »
Bitno da je meni dobra, a da li je mami dobra, to je njena stvar! Darko Lazić iznenadio sve izjavom!
Kurir 05.03.2022
Folk pevač Darko Lazić progovorio je na temu žena, a tom prilikom je istakao da ga ne interesuju tuđa mišljenja kada su u odabir devojke. - Meni je btino da je meni dobra, a mami da li je dobra ili nije, to je njena stvar. Đavo sam za žene definitivno -… »
Vesti dana »

Uprava Prirodno-matematičkog fakulteta zahteva momentalno puštanje njihovog studenta na slobodu
Danas pre 19 minutajoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
Novi magazin pre 28 minutajoš 24 povezane

Kako je Brnabić optužila Ameriku, Veliku Britaniju i zemlje Evropske unije da su isplanirale i sprovele teroristički akt?
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih