Повезане вести
Председник Вучић открио: Макрон рекао да Украјина неће у ЕУ пре Србије (видео)
Курир 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић је у "Усијању" открио да је француски председник Емануел Макрон рекао да ни Украјина ни било ко други бити примљен у ЕУ пре Србије. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар… »
Вучић разговарао са Макроном и Ердоганом: Теме су биле ситуација у Украјини и билатерални односи
Блиц 05.03.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић на свом инстраграм профилу објавио је да је данас разговарао телефоном са председником Француске Емануелом Макроном. "Разговарао сам данас телефоном са Емануелом Макроном о ситуацији у… »
Вучић разговарао са Макроном о Украјини и економској ситуацији
Нова 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Француске Емануелом Макроном о ситуацији у Украјини и другим питањима, посебно економској сарадњи. „Разговарао сам данас телефоном са Емануелом… »
Председник Србије Разговарао с Макроном: Причали о ситуацији у Украјини, и посебно економској сарадњи Србије и Француске
Курир 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас с француским колегом Емануелом Макроном. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) - Разговарао сам данас телефон са Емануелом… »
Вучић разговарао са Ердоганом: Постигнут договор два председника
Вечерње новости 05.03.2022
Фото: ЕПА – Разговарали смо о билатералним односима Србије и Турске и констатовали да економска сарадња, посебно у области инфраструктуре, добро напредује. Договорили смо и одржавање Високог савета за сарадњу следеће седмице… »
Вести дана »

Вучић: Народ је победио, сад треба сви да се ујединимо и кренемо напред
РТС пре 16 минутајош 51 повезана

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 7 сатијош 16 повезаних

Тренер Звезде Милојевић: Тешко ми је пао одлазак Шерифа Ендиајеа
Радио сто плус пре 56 минутајош 28 повезаних

Драматична промена времена, следе пљускови, грмљавина и град: Издато хитно упозорење за овај део Србије
Мондо пре 3 сатајош 38 повезаних