Povezane vesti
Šmit: Nema naznaka da će u BiH ponovo izbiti rat, Dodik je malo pogubljen
Radio 021 05.03.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da nema naznaka da će u Bosni i Hercegovini ili na Zapadnom Balkanu ponovo izbiti rat, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. "Moja poruka je jasna. Mi do sada nemamo nikakvih naznaka da na Zapadnom… »
"Dodik je malo pogubljen, u BiH neće biti rata" Šmit spreman da povuče Inckov zakon, ali pod jednim uslovom
Blic 05.03.2022
Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH, rekao je da nema naznaka da će doći do rata u Bosni i Hercegovini, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. Osvrnuo se i na sednicu Predsedništva Bosne i Hercegovine i zahtev srpskog člana Predsedništva BiH… »
N1 Info 05.03.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da nema naznaka da će u Bosni i Hercegovini ili na Zapadnom Balkanu ponovo izbiti rat, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. „Moja poruka je jasna. Mi do sada nemamo nikakvih naznaka da na Zapadnom… »
Novi magazin 05.03.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da nema naznaka da će u Bosni i Hercegovini ili na Zapadnom Balkanu ponovo izbiti rat, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. "Moja poruka je jasna. Mi do sada nemamo nikakvih naznaka da na Zapadnom… »
Vesti dana »
„Vapijemo Bogu da nevino stradale u padu nadstrešnice privije u naručje svoje“: Patrijarh služio božićnu liturgiju u Hramu Svetog Save
Nova pre 3 satajoš 44 povezane
Milorad Milinković umro u porti crkve u Jabukovcu: Došao na ponoćnu liturgiju, iznenada mu pozlilo
Kurir pre 19 minutajoš 73 povezane
Lekari se bore za život vlasnika kafane: U pucnjavi ranjeno i dvoje gostiju, vatrenom okršaju prethodila svađa: Detalji nesreće u Jagodini
Blic pre 31 minutajoš 42 povezane
Ambasadorka Srbije u Hrvatskoj napustila prijem Srpskog nacionalnog vijeća
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih