Повезане вести

Шмит: Нема назнака да ће у БиХ поново избити рат, Додик је мало погубљен

Радио 021 05.03.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да нема назнака да ће у Босни и Херцеговини или на Западном Балкану поново избити рат, без обзира на дешавања у Украјини. "Моја порука је јасна. Ми до сада немамо никаквих… »
"Додик је мало погубљен, у БиХ неће бити рата" Шмит спреман да повуче Инцков закон, али под једним условом

"Додик је мало погубљен, у БиХ неће бити рата" Шмит спреман да повуче Инцков закон, али под једним условом

Блиц 05.03.2022
Кристијан Шмит, високи представник у БиХ, рекао је да нема назнака да ће доћи до рата у Босни и Херцеговини, без обзира на дешавања у Украјини. Осврнуо се и на седницу Председништва Босне и Херцеговине и захтев српског члана… »

Н1 Инфо 05.03.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да нема назнака да ће у Босни и Херцеговини или на Западном Балкану поново избити рат, без обзира на дешавања у Украјини. „Моја порука је јасна. Ми до сада немамо никаквих… »

Нови магазин 05.03.2022
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је да нема назнака да ће у Босни и Херцеговини или на Западном Балкану поново избити рат, без обзира на дешавања у Украјини. "Моја порука је јасна. Ми до сада немамо никаквих… »

Вести дана »