Povezane vesti
Šmit: Nema naznaka da će u BiH ponovo izbiti rat, Dodik je malo pogubljen
Radio 021 05.03.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da nema naznaka da će u Bosni i Hercegovini ili na Zapadnom Balkanu ponovo izbiti rat, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. "Moja poruka je jasna. Mi do sada nemamo nikakvih naznaka da na Zapadnom Balkanu… »
"Dodik je malo pogubljen, u BiH neće biti rata" Šmit spreman da povuče Inckov zakon, ali pod jednim uslovom
Blic 05.03.2022
Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH, rekao je da nema naznaka da će doći do rata u Bosni i Hercegovini, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. Osvrnuo se i na sednicu Predsedništva Bosne i Hercegovine i zahtev srpskog člana Predsedništva BiH Milorada… »
N1 Info 05.03.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da nema naznaka da će u Bosni i Hercegovini ili na Zapadnom Balkanu ponovo izbiti rat, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. „Moja poruka je jasna. Mi do sada nemamo nikakvih naznaka da na Zapadnom Balkanu… »
Novi magazin 05.03.2022
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio je da nema naznaka da će u Bosni i Hercegovini ili na Zapadnom Balkanu ponovo izbiti rat, bez obzira na dešavanja u Ukrajini. "Moja poruka je jasna. Mi do sada nemamo nikakvih naznaka da na Zapadnom Balkanu… »
Vesti dana »
Zelenski rekao da će revidirani mirovni predlog uskoro biti predstavljen SAD
Radio sto plus pre 34 minutajoš 34 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 59 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana