Повезане вести
У Бару одржан протест Демократске Црне Горе, Бечић: Од суда народа не може се побећи
Еуроневс 05.03.2022
У Бару је вечерас одржан протест против најаве формирања мањинске владе, у организацији Демократске Црне Горе, а том приликом лидер ове странке Алекса Бечић поручио је да се од суда народа не може побећи и да "никада више неће… »
Протест демократа у Бару: Никада више неће криминалци владати Црном Гором
Н1 Инфо 05.03.2022
Мислио сам да након 30. августа нећемо излазити и протестовати али то је изгледа усуд Демократа, да излазимо и побеђујемо, изјавио је функционер Демократске Црне Горе Драган Туфегџић на протесту против мањинске владе у Бару… »
Протест у Бару, Бечић: Од суда народа не може се побећи
РТВ 05.03.2022
БАР - У Бару је вечерас одржан протест против најаве формирања мањинске владе, у организацији Демократске Црне Горе, а том приликом лидер ове странке Алекса Бечић поручио је да се од суда народа не може побећи и да "никада више… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана