Povezane vesti
Zorja pred finale: Imam veću tremu nego prve večeri VIDEO
Nova 05.03.2022
Zorja, jedna od finalistkinja i favoritkinja na ovogodišnjem takmičenju za pesmu za Evroviziju, blistala je prilikom dolaska na finalno veče takmičenja. U razgovoru za medije, pričala je o svojim favoritima, komentarima sa Tvitera, ali je otkrila i da… »
Marija Mikić: Krivo mi je jer je fokus bio na trudnoći, a ne na pesmi VIDEO
Nova 05.03.2022
Marija Mikić, finalistkinja takmičenja za pesmu za Evroviziju, rekla je da joj je krivo jer je fokus prve polufinalne večeri bio na njenoj trudnoći, a ne na pesmi. Iako je sama objavila da je trudna na sceni, rekla je da nije želela da to bude fokus… »
Chegi & Braća Bluz bend dižu atmosferu pred finale Beovizije VIDEO
Nova 05.03.2022
Chegi & Braća Bluz bend će se večeras predstaviti publici pesmom "Devojko sa plamenom u očima", a prilikom dolaska na veliko finale pokazali su veliko uzbuđenje. Oni su među prvima stigli na večerašnje finale takmičenja na kojem ćemo saznati ko će… »
I oni su večeras u finalu: Bend LIFT o svom prvom velikom nastupu (VIDEO)
Nova 05.03.2022
Bend Lift nastupao je u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja za pesmu za Evroviziju. Večeras se nalaze u finalu i takmičiće se da odu u Torino, Italiju, kako bi predstavljali Srbiju na Evroviziji sa pesmom "Drama". Bend je tokom prve polufinalne večeri… »
Vesti dana »
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 48 minutajoš 25 povezanih
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 38 minutajoš 72 povezane
BiH podržala rezoluciju o osudi Irana! Komšić se ogradio: "Iran se samo brani"
Kurir pre 28 minutajoš 66 povezanih