Повезане вести

Вучић о прозивкама Ђиласа: То је политички очај (видео)

Вучић о прозивкама Ђиласа: То је политички очај (видео)

Курир 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић је у "Усијању" говорио и о прозивкама Драгана Ђиласа рекавши да је то политички очај када не смете и не можете да се бавите важним проблемима. 03:33 СВЕГА ИМАМО ДОВОЉНО! Председник Вучић о… »
Србија ми је важнија од било каквих избора! Вучић у Усијању о кандидатури за председника (видео)

Србија ми је важнија од било каквих избора! Вучић у Усијању о кандидатури за председника (видео)

Курир 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић је, гостујући у "Усијању" на Курир телевизији, говорио и о кандидатури за председника. Уочи сутрашње седнице на којој ће бити предложен кандидат СНС, Вучић је рекао: - Видећемо сутра како ће… »
Бавио сам се важнијим стварима од избора: Вучић у "Усијању" поручио - политика није играчка

Бавио сам се важнијим стварима од избора: Вучић у "Усијању" поручио - политика није играчка

Мондо 05.03.2022
Александар Вучић на Курир телевизији коментарисао изборе. Александар Вучић на Курир телевизији коментарисао изборе. Председник Србије Александар Вучић рекао је у "Усијању" на Курир телевизији да ће у недељу након седнице СНС… »
Вучић: Сутра одлука о кандидатури за председника, ко год да победи – честитаћу

Вучић: Сутра одлука о кандидатури за председника, ко год да победи – честитаћу

Нова 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће сутра Председништво СНС одлучити ко ће бити кандидат за председника, а да ће свакако победнику избора честитати. „Видећемо сутра како ће ствари да изгледају, да ли ћу бити… »

Вести дана »