Повезане вести

Вучић о изборној листи СНС: Неки садашњи министри то после избора више неће бити, ја нећу бити председник СНС

Вучић о изборној листи СНС: Неки садашњи министри то после избора више неће бити, ја нећу бити председник СНС

Вечерње новости 06.03.2022
Фото принтскрин Курир ТВ -Актуелних министара нема на листи јер неки више неће бити министри, а неки неће бити у изрвшној власти. Ја нећу бити на челу странке, морате да правите промене, да доводите нову крв, сви причамо о… »
Вучић: Сутра ће се знати ко ће бити канидат СНС за председника Србије

Вучић: Сутра ће се знати ко ће бити канидат СНС за председника Србије

Данас 05.03.2022
Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да ће име кандидата за председника републике на предстојећим изборима бити саопштено сутра, након седнице Председништва СНС-а. Вучић је током… »
Вучић: Људи не треба да паниче, имамо свега и више него довољно

Вучић: Људи не треба да паниче, имамо свега и више него довољно

Данас 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да нико не треба да брине за снабдевеност прехрамбеним производима, и да ће сукоб у Украјини изазвати несташице, као и да „људи не треба да паниче јер имамо свега“. Вучић је за… »
Вучић о гужвама на пумпама: "То траје 48 сати и онда људи престану да брину, не би требало да паниче јер имамо свега"

Вучић о гужвама на пумпама: "То траје 48 сати и онда људи престану да брину, не би требало да паниче јер имамо свега"

Блиц 05.03.2022
Председник Србије Александар Вучић говори о дешавањима у Украјини и последицама по Србију, које, како је рекао, већ трпи наша земља, због инвазије Русије на ову европску земљу. - Не можемо да увеземо ништа што је из Русије и… »
Вућић о разговору са макроном: Србија ће чувати мир, потребан нам је економски напредак

Вућић о разговору са макроном: Србија ће чувати мир, потребан нам је економски напредак

Вечерње новости 05.03.2022
Фото: Принтскрин/Курир ТВ БОНУС ВИДЕО - "НОВОСТИ" ОТКРИВАЈУ: БИА И МУП раскринкали позадину учесталих хаварија у систему ЕПС… »
Вучић: Мађарска је забранила извоз пшенице, Србија ће делимично пратити потез Будимпеште

Вучић: Мађарска је забранила извоз пшенице, Србија ће делимично пратити потез Будимпеште

Фото принтскрин Курир ТВ Он је на КурирТв изјавио: Када је реч о пшеници, Мађарска је донела одлуку о забрани извоза, а да ће Србија делимично донети такву одлуку наредне недеље. БОНУС ВИДЕО - "НОВОСТИ" ОТКРИВАЈУ: БИА И МУП… »
Вучић о похвалама поноша: Мислим да је то фер, војска је данас у бољем стању

Вучић о похвалама поноша: Мислим да је то фер, војска је данас у бољем стању

Фото: Принтскрин/Курир ТВ Председник каже да је задовољан што је председнички кандидат Здравко Понош похвалио то што је војска данас снажнија. - Мислим да је то фер. Важно је и коректно рећи да је војска данас у бољем стању… »
Вучић о кандидатури за председника: Србија ми је важнија од било каквих избора

Вучић о кандидатури за председника: Србија ми је важнија од било каквих избора

Фото: Принтскрин О својој кандидатури на предстојећим изборима Вучић је рекао: - Видећемо сутра како ће ствари да изгледају, сачекаћемо седницу Председништва Српске напредне странке. Не могу да говорим на такав начин јер сам се… »
Вучић о прозивкама ђиласа: То је политички очај

Вучић о прозивкама ђиласа: То је политички очај

Фото: Принтсцреен/Пинк Само они живе у деведесетима, не могу да се помере, не виде шта се променило, пруге, путеве, војску, Београд на води, болнице, ништа. Сад предлажу да се укину здравствени доприноси.… »

Вести дана »