Povezane vesti
Ova moja budala otide U ribe: Odmotava se klupko svirepog zločina nad Đokićima, evo šta je rekla Džonićeva žena Suza gde…
Kurir 06.03.2022
Ja sam ih lepo ispratila na kapiji to veče. Lidija mi kaže: "Babo kada ćeš da dođeš kod nas, nisi dugo bila“. Rekoh, istina, nisam odavno bila kod vas, doći ću, samo ovaj ajvar da napravimo. Odoše, i više ih nisam videla žive, kaže baka… »
"Rekao je: 'Idem jednu ribu da upecam', a otišao je moje najmilije da pobije" u noći ubistva porodice Đokić, Goran Džonić…
Blic 05.03.2022
U noći između 26. i 27. septembra prošle godine kada je ubijena tročlana porodica Đokić iz Aleksinca, prvoosumnjičeni za jeziv zočin, Goran Džonić, neočekivano je "krenuo na pecanje", iako se neposredno pre toga vratio iz ribolova. Ponovni… »
Vesti dana »
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 1 satjoš 30 povezanih
Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Goran Vesić prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici
RTS pre 29 minutajoš 27 povezanih
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Vesti online pre 47 minutajoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 54 minutajoš 8 povezanih
Lazović o tuči u Skupštini: Deluje kao da je vlast prisluškivala opoziciju i unapred pripremala incident
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih