Povezane vesti
Izbeglicama iz Ukrajine olakšano dobijanje zaštite u EU
Politika 06.03.2022
Trenutno predviđamo da će u narednim danima biti više od četiri miliona izbeglica. Objavili smo hitni apel za pomoć Ukrajini s ciljem da prikupimo 1,7 milijardi dolara, a pojedine zemlje su se već obavezale da će pružiti podršku u vrednosti od jedne i po… »
Boneli: U narednim danima možda 4 miliona izbeglica iz Ukrajine
Dnevnik 06.03.2022
BEOGRAD: Šefica predstavništva UNHCR-a u Srbiji Frančeska Boneli izjavila je, povodom sukoba u Ukrajini, da se predviđa da će sa narednim danima broj izbeglica dostići četiri miliona. "Već gotovo 20 godina angažovana sam u pružanju humanitarne pomoći u… »
„Broj izbeglica iz Ukrajine je šokantan i neće se zaustaviti“
Nova 06.03.2022
Šefica Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice u Srbiji (UNHCR) Frančeska Boneli izjavila je da je broj izbeglica iz Ukrajine šokantan i da ta organizacija očekuje da će u narednim danima biti više od četiri miliona izbeglih. „Žao mi je što… »
Boneli: Broj izbeglica iz Ukrajine je šokantan i neće se zaustaviti
Danas 06.03.2022
Šefica Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice u Srbiji (UNHCR) Frančeska Boneli izjavila je da je broj izbeglica iz Ukrajine šokantan i da ta organizacija očekuje da će u narednim danima biti više od četiri miliona izbeglih. „Žao mi je što… »
UNHCR: Očekuje se četiri miliona izbeglica iz Ukrajine u narednim danima
N1 Info 06.03.2022
Vesti dana »
Polemika poslanika o odredbi prema kojoj jedan birač može da podrži više lista
RTS pre 38 minutajoš 24 povezane
Prognoza za četvrtak, 14. maj: Sutra nakon hladnog jutra, sunčan i topao dan
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Uhapšen muškarac na auto-putu, u automobilu pronađeno više od 21 kilograma marihuane
Jugmedia pre 18 minutajoš 20 povezanih
"Svi su imali nastup, samo je Lavina imala koncert" Evropa oduševljena Srbijom, mreže gore od komentara
Kurir pre 8 minutajoš 50 povezanih
Tramp stiže u Kinu: U gostima kod Sija nakon devet godina, ove teme će biti na stolu
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane