Povezane vesti
Slavlje u domu Aleksandre Prijović: Pevačica odmah objavila fotografiju sina: "Anđele moj", danas je za njih poseban dan
Blic 06.03.2022
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, Aleksandar Živojinović, danas puni tri godine, a tim povodom mama mu je javno čestitala rođendan. Aleksandra je, naime, objavila sliku malog Aleksandra iz Diznilenda i obratila mu se rečima: "Srećan 3… »
Slavlje u domu Aleksandre Prijović! Pevačica presrećna, objavila fotku sina: Anđele moj, danas je za njih poseban dan! (foto)…
Kurir 06.03.2022
Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas puni tri godine, a tim povodom mama mu je javno čestitala rođendan. Naime, Prija je objavila fotografiju malog Aleksandra iz Diznilenda i obratila mu se rečima: "Srećan 3. rođendan anđele moj". Nedavno… »
Vesti dana »
MUP Kosova: Prijem zahteva za boravišne dozvole počinje od ponedeljka, 16. marta
Serbian News Media pre 50 minutajoš 45 povezanih
Ukrajina traži novac i tehnologiju u zamjenu za pomoć Bliskom istoku u borbi protiv dronova
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 33 povezane
BLOG UŽIVO: Nastavak sukoba na Bliskom istoku: Sirene se oglasile u Izraelu i UAE, iznad Rijada oboreno deset dronova
Insajder pre 30 minutajoš 30 povezanih
Medvedev počistio Alkaraza pa poslao moćnu poruku: Novak, Rafa i Rodžer su bili daleko bolji od naše generacije!
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih