Povezane vesti
Dečak iz Ukrajine u Slovačku stigao sam, na ruci imao ispisan broj telefona
Euronews 06.03.2022
Slovačka policija objavila je fotografije jedanaestogodišnjeg dečaka koji je došao na slovačku granicu iz Zaporožja, grada u kojem je u petak pogođena nuklearna elektrana. Dečak je pobegao samo s kesom i brojem mobilnog zapisanim na ruci. Uz to je nosio… »
Dečak (11) sam bežao iz Ukrajine, roditelji morali da ostanu: Kod sebe imao kesu i broj telefona ispisan na ruci! (foto)
Mondo 06.03.2022
Policija u Slovačkoj objavila je priču o dečačiću iz Zaporožja, koji je bežeći od rata sam stigao u ovu zemlju. Policija u Slovačkoj objavila je priču o dečačiću iz Zaporožja, koji je bežeći od rata sam stigao u ovu zemlju. Kako je objavljeno na… »
Slovačka policija: Dečak stigao sam, imao je samo ispisan broj telefona na ruci
N1 Info 06.03.2022
Slovačka policija objavila je na svom Fejsbuku priču o 11-godišnjaku iz Zaporožja, koji je, u begu od rata, u Slovačku preko granice stigao bez ikakve pratnje. „S jednom plastičnom kesom, pasošem i ispisanim brojem telefona na ruci došao je potpuno sam… »
Pobegao pred ratom: Dečak stigao sam, sa plastičnom kesom i pasošem, imao je samo ispisan broj telefona na ruci
Kurir 06.03.2022
Slovačka policija objavila je na svom Fejsbuku priču o 11-godišnjaku iz Zaporožja, koji je, u begu od rata, u Slovačku preko granice stigao bez ikakve pratnje. "S jednom plastičnom kesom, pasošem i ispisanim brojem telefona na ruci došao je potpuno sam… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
Nedeljnik pre 17 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
(Foto) 35 minuta iza zatvorenih vrata Lavrov i Rubio se sastali u Manili: Niko ne zna šta je tačno na stolu, ali se zna ko je tražio sastanak
Blic pre 42 minutajoš 18 povezanih
Nenad Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio EU
Beta pre 57 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Očekuje se veći intenzitet saobraćaja pred vikend, na prelazu Gradina čeka se oko 20 minuta
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih