Повезане вести
Дечак из Украјине у Словачку стигао сам, на руци имао исписан број телефона
Еуроневс 06.03.2022
Словачка полиција објавила је фотографије једанаестогодишњег дечака који је дошао на словачку границу из Запорожја, града у којем је у петак погођена нуклеарна електрана. Дечак је побегао само с кесом и бројем мобилног записаним… »
Дечак (11) сам бежао из Украјине, родитељи морали да остану: Код себе имао кесу и број телефона исписан на руци! (фото)
Мондо 06.03.2022
Полиција у Словачкој објавила је причу о дечачићу из Запорожја, који је бежећи од рата сам стигао у ову земљу. Полиција у Словачкој објавила је причу о дечачићу из Запорожја, који је бежећи од рата сам стигао у ову земљу. Како… »
Словачка полиција: Дечак стигао сам, имао је само исписан број телефона на руци
Н1 Инфо 06.03.2022
Словачка полиција објавила је на свом Фејсбуку причу о 11-годишњаку из Запорожја, који је, у бегу од рата, у Словачку преко границе стигао без икакве пратње. „С једном пластичном кесом, пасошем и исписаним бројем телефона на… »
Побегао пред ратом: Дечак стигао сам, са пластичном кесом и пасошем, имао је само исписан број телефона на руци
Курир 06.03.2022
Словачка полиција објавила је на свом Фејсбуку причу о 11-годишњаку из Запорожја, који је, у бегу од рата, у Словачку преко границе стигао без икакве пратње. "С једном пластичном кесом, пасошем и исписаним бројем телефона на… »
Вести дана »
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 28 минутајош 9 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 4 минутајош 23 повезане